PetPal si ofertele pentru cainii juniori

BUCURESTI - 7 ianuarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Un caine la varsta de junior are nevoile sale, impuse de categoria de varsta si talie. Orice stapan trebuie sa stie ca alegerea hranei este punctul de plecare care asigura sanatatea patrupedului. Nevoia lui, a cainelui implicit inseamna misiunea ce PetPal si-o impune; un pet shop online ce intentioneaza sa satisfaca poftele si nevoile, cu oferte de pret care incanta si buzunarele stapanilor si responsabililor de animal.

PetPal Romania

PetPal Romania

Daca pana acum obisnuinta facea ca mancarea canina sa fie cumparata portionat, PetPal propuse avantajul ce vine de la pachetele Royal Canin Medium Junior. Specifice pentru categoria de varsta si talie, o astfel de combinatie nutritiva reprezinta complexul necesar pentru un caine in crestere. Si daca se tine cont si de reteta delicioasa, atunci indiscutabil ca devine mancarea preferata a cainilor juniori. In acest stadiu cainele inca are nevoie de stimulente care sa ii protejeze si formeze imunitatea, sistemul osos de asemenea. Are nevoie de aport de energie si mancare speciala care sa tina cont de o digestie optima. Timpul perfect cand unele capricii se dezvolta, ritualul de masa trebuie sa implice in primul rand o hrana de calitate. Asa ca marele brand Royal Canin aduce multiplele sale combinatii in numele nevoii unui caine.

Pentru caini de talie medie, la stadiul de juniori, inca, pentru pofticiosii de mancare cu pui, Royal Canin Medium Junior la pachet economic inseamna o investitie inteleapta. Pretul este cel care incanta un stapan si  sprijina o sursa de a economisi pe termen lung.

Dincolo de pachetul in sine atragator ca si buget pentru achizitie, reteta Royal Canin se impune. Include prebiotice si proteine, aport de energie la pachet, dozat insa specific pentru categoria de caini. Astfel, intr-un echilibru perfect de pui cu legume, mancarea granulata si uscata Royal Canin a devenit o placere canina. Din perspectiva unui stapan, asta inseamna alegerea care favorizeaza sanatatea patrupedului, o sansa in plus de a tine la distanta diversele boli ce se pot dezvolta. Sursa este de fiecare hrana asadar cand aceasta este prost inteleasa ca dozaj, ca si reteta, continut si  ingrediente este destul de riscant spre ce panta se poate ajunge din punct de vedere al sanatatii canine.

Granulele Royal Canin, perfect echilibrate si ca dimensiune pentru placerea consumului, prezinta o complexitate de avantaje. Totul incepe cu atentia pentru nevoia unui caine ce este in plin proces de dezvoltare si continua cu atentia asupra modului in care se gasesc disponibile. PetPal iti ofera pachete avantajoase, acum la pret redus cu 28%. Alege acum pachetul economic de 2x15 kg, stocul de hrana ce iti salveaza din buget si asigura cainelui nevoia zilnica de mancare proaspata si cu gust! Si cum stadiile de dezvoltare sunt diverse, acest pet shop online iti ofera o gama extinsa de tipuri de hrana din lista Royal Canin, pentru caini de toate rasele si varstele.