PetPal-un sprijin pentru cresterea animalului de companie

BUCURESTI - 24 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online PetPal intampina cererile stapanilor de caini cu oferte de pret pentru gama de mancare si nu numai. Schimbarea sezonului implica si in viata canina schimbari de stare si de nevoi din punct de vedere al rezistentei si adaptabilitatii la alte temperaturi de mediu. Alege pentru hrana sa acel tip complex care sa ii ofere necesarul de vitamine si minerale ce previn problemele ulterioare.

PetPal Romania

PetPal Romania

Tot ce-i mai bun pentru companionul necuvantator poate fi oferit de catre un stapan grijuliu si iubitor cu ajutorul produselor de ingrijire si a mancarii special create pentru caini de la pet shop. PetPal, magazine online specializat in produse destinate alimentatiei tuturor raselor si taliilor de caini, este solutia pentru ca detinatorii de animale de companie sa le ofere hrana adecvata.

Existenta unui animal de companie nu presupune doar joaca, momente amuzante, ci presupune grija, atentie, siguranta si o alimentatie potrivita pentru o crestere si o dezvoltare sigura. Responsabilitatea asumata din acest punct de vedere vine ca o greutate pe umerii celui care decide ritmul de viata sanatos al cainelui sau. Asadar, la PetPal vei gasi servicii si produse diverse, special gandite pentru rasfatul, protectia si ingrijirea potrivita a cainilor.

O hrana de calitate sub forma de mancare solida, boabe si alti nutrient numai buni pentru crestera armonioasa a unui pui de animal sau a unui animal adult in toata regula, este cea mai buna solutie pentru ca prietenul necuvantator sa simta ca este apreciat, pretuit si iubit, dar mai ales alintat. Accesoriile pentru animalele de companie, hainute, jucarii si lese sau zgarde de calitate si anti-paraziti sunt de asemenea elemente de baza in cresterea unui animal si mai ales pentru dezvoltarea acestuia asa cum se doreste si cum este indicat.

Nu numai ca mancarea solida si boabele cu tot felul de arome si nutrient sau minerale sunt indicate mai ales pentru dezvoltarea oaselor animalului de companie, dar ii cresc si inteligenta, ii intaresc muschii si favorizeaza mentinerea unei blanite ingrijite si stralucitoare. Un caine sanatos inseamna un stapan multumit si responsabil!

Produsele magazinului online PetPal sunt specializate pe diverse domenii, rase, specii si talii de animale care au nevoie in parte de lucruri personalizate nevoilor de crestere si dezvoltare. Aceste produse de calitate provin de la brand-uri cu renume in lumea produselor si accesoriilor pentru animale: Royal Canin, Sanabelle, Brit, Schesir, Bosch sau Applaws. Diversitatea de brand-uri face ca fiecare caine sa isi gaseasca placerea intr-un anumit sortiment si fiecare stapan in parte sa aiba parte de puterea de decizie in varii sensuri.

Asigura cainelui tau protectia necesara pentru sezonul rece, cu haine speciale, cu hrana pe masura. Pe toate le vei gasi la pet shop . Fa ce este mai bine pentru animalul tau de companie si acorda-i atentia si iubirea cuvenite cu ajutorul unui sprijin in domeniu. Ghidul tau complet de ingrijre a cainelui, cu diverse produse, il vei gasi la PetPal.