Petreci cateva zile in capitala? Un apartament in regim hotelier in Bucuresti e cea mai buna solutie

BUCURESTI - 2 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Atunci cand se petrec cateva zile intr-un alt oras trebuie sa se gaseasca si o varianta de cazare. Ei bine, in cazul capitalei cele mai rentabile solutii sunt cele oferite de catre varianta inchirierii unui apartament in regim hotelier.

RoCazare.ro

RoCazare.ro

Una dintre cele mai bune oferte in acest caz este cea prezentata pe site-ul RoCazare.ro , fiind un adevarat reper pentru toti cei care ajung in Bucuresti, indiferent de scopul pe care il au. Spre deosebire de celelalte variante de cazare, precum hotelurile sau pensiunile, un apartament in regim hotelier in Bucuresti este o oportunitate ce prezinta numeroase avantaje.

In cele ce urmeaza vor fi prezentate care sunt aceste plusuri oferite de cazarea in regim hotelier si de ce RoCazare.ro este unul dintre cele mai bune site-uri care ofera acest serviciu.

Conditiile pe care le ofera

Cu siguranta unul dintre cele mai importante aspecte pe care le cauta si la care este atenta fiecare persoana ce doreste un loc de cazare este reprezentat de conditiile oferite. Ei bine, dotarile regasite in cadrul unui apartament in regim hotelier sunt comparabile cu cele pe care le poti gasi si intr-un hotel de lux. Spre deosebire de cele din urma, in cadrul unui apartament in regim hotelier ai mai multa libertate, spatiu mai mult si ai la dispozitie tot ceea ce-ti trebuie pentru a a te simti ca acasa.

De exemplu, in cazul ofertelor prezentate pe site-ul RoCazare.ro se regasesc apartamente complet utiliate si echipate cu frigider, masina de spalat, aer conditionat, TV, lenjerii si prosoape albe, internet wireless, cuptor cu microunde, plita electrica, vase de gatit, tacamuri si vesela, fier si masa de calcat, cosmetice hoteliere si pana chiar si papuci de purtat in acel spatiu.

Asadar, se poate observa destul de clar ca in cadrul unui astfel de apartament in regim hotelier ai parte de tot ceea ce ai nevoie pentru a te simti cat se poate de confortabil, exact ca acasa.

Costurile foarte avantajoase

Daca e sa se vorbeasca despre costuri, ei bine acestea sunt deosebit de rentabile. Chiar acest serviciu in regim hotelier a plecat de la faptul ca preturile hotelurilor erau mult prea mari in comparatie cu serviciile oferite, astfel ca au aparut astfel de alternative mult mai propice.

Costurile care sunt gasite pe site-ul RoCazare.ro sunt foarte atractive si prezinta o oferta destul de diversa. Fiindca acolo poti alege de la garsoniere, pana la apartamente cu 2 sau 3 camere, situate in mai toate punctele importante din capitala, preturile sunt cuprinse intre 30 de euro pe noapte (pentru o garsoniera) si pot ajunge pana la 65 de euro in medie (pentru un apartament de 3 camere).

Aceste preturi mai pot varia in functie de apartament sau durata pentru care se opteaza.

Asadar, cei care isi doresc sa petreaca o perioada de cateva zile in capitala pot sa aleaga un apartament in regim hotelier in Bucuresti, aceasta fiind de departe cea mai buna varianta. Cei care doresc sa aiba parte de mai multe detalii pot folosi urmatoarele date de contact:

+ (40) 768 001 001

+ (40) 721 430 000

office@rocazare.ro