Rasfata-ti persoanelor dragi cu cele mai gustoase torturi si prajituri de la cofetaria TicTac

BUCURESTI - 26 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Nimic nu ii aduce pe oameni mai aproape de sentimentul pur al copilariei decat aromele de alta data ce le-au marcat tineretea. Dulciurile se numara printre preferatele oricarui copil, astfel ca, toti oamenii au trecut prin aceste momente in care torturile si prajiturile se doreau a fi servite minut de minut. Cofetaria TicTac din Bucuresti doreste sa readuca acele clipe in viata tuturor oamenilor prin comercializarea celor mai delicioase astfel de produse de patiserie, din capitala si nu numai.

www.cofetictac.ro

www.cofetictac.ro

Cu toate ca in cadrul acestei cofetarii sunt deja prezente diverse torturi si prajituri, la cerere se pot realiza si comenzi speciale, in functie de preferintele fiecarui client in parte. Toate sunt realizate cu mult drag de catre cei mai priceputi cofetari care utilizeaza in prepararea dulciurilor doar ingrediente naturale. Acest lucru face intr-adevar diferenta intre prajiturile si torturile ce amintesc de gusturile copilariei si cele pline de E-uri.

                Cu toate ca celebra cofetarie TicTac din Bucuresti a luat amploare in anul 1998 pornind de la ideea unei mici afaceri de familie, odata cu trecerea timpului a inceput sa primeasca atat de multi clienti multumiti si dornici de arome deosebite, incat s-a extins.

La ora actuala este cunoscuta ca fiind una din cele mai bine cotate cofetarii din capitala. Cum? Insusi managerul declara in cadrul paginii web cofetictac.ro faptul ca: „Am reusit sa ne fidelizam vizitatorii, care se intorc de fiecare data multumiti, chemati de atmosfera calda si de gustul deosebit al bunatatilor noastre. Ne pastram promisiunea fata de pofticiosii nostri de a le oferi de fiecare data produse delicioase, proaspete, facute din ingrediente naturale.".

                Comenzi speciale pentru orice eveniment

                Atunci cand apare un eveniment important in viata unei persoane, categoric nu poate lipsi celebrul tort pe care toata lumea il asteapta cu nerabdare. Oamenii sunt atat de implicati si de aglomerati in ziua de azi, incat rar gasesc acele momente de odihna. Totusi, atunci cand apare un astfel de eveniment precum este aniversarea, se impune prezenta unui tort.

                 Cofetaria Tic Tac este alaturi de aceste persoane care nu au timp sa il faca sau pur si simplu considera ca nu ar iesi atat de gustos, astfel ca personalul realizeaza torturi aratoase si delicioase la comanda. De altfel, chiar si celebrele torturi de nunta sunt realizate cu succes si totodata exista posibilitatea ca fiecare client sa beneficieze de livrarea pana la restaurantul in care are loc evenimentul.

                Aspectul conteaza foarte mult, iar Cofetaria Tic Tac cunoaste care sunt asteptarile si preferintele clientilor, fapt pentru care reuseste de fiecare data sa ii uimeasca pe toti cu un design extrem de placut la vedere. Mai mult de atat, gustul este absolut ireprosabil si se datoreaza in special retetelor secrete pe care cofetarii le detin.

Tocmai de aceea, nicio alta cofetarie din capitala nu se compara cu Tic Tac. De altfel, nu e de mirare ca celebra cofetarie se afla in topul preferintelor tuturor.

                Preturile accesibile reprezinta un alt aspect dupa care se ghideaza clientii, astfel ca, la Cofetaria TicTac se pare ca le-am gasit cele mai bune. Clientii trebuie sa plateasca doar 50 de lei pentru un kilogram de tort Amarene cu frunza de ciocolata, insa daca se doreste un decor mult mai complex, pretul urca pana la 60 de lei.

                Adevaratele arome vor fi resimtite cu ajutorul torturilor si prajiturilor de la Cofetaria TicTac, locul in care anii copilariei revin la viata. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/rasfata-ti-persoanelor-dragi-cu-cele-mai-gustoase-torturi-si-prajituri-de-la-cofetaria-tictac