Rentabilitate si accesibilitate – cazare in regim hotelier

BUCURESTI - 12 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

A gasi un apartament sau o garsoniera pentru cateva zile in Bucuresti poate fi o adevarata provocare pentru cei interesati. Fiecare dintre noi cauta confort la costuri accesibile, insa din pacate o astfel de optiune nu este tocmai des intalnita.

www.apartamente-regimhotelier.ro

www.apartamente-regimhotelier.ro

Din ce in ce mai mult popularitate incep astfel sa castige alternativele rentabile, si anume oferte precum cele ce pot fi gasite pe apartamente-regimhotelier.ro.

Avantaje oferite de cazarea in regim hotelier

Atunci cand un turist, un student sau un om de afaceri cauta o cazare avantajoasa, a apela la o agentie imobiliara nu este tocmai cea mai buna solutie. De aici vine si atuul oferit de cazarea in regim hotelier, care ofera costuri mult mai accesibile fata de alte unitati de cazare.

Apartamente in regim hotelier sunt oferite de cateva decenii in statele occidentale, insa si in Romania a inceput sa fie recunoscuta in momentul de fata aceasta alternativa la cazare. Cum fiecare doritor cauta in egala masura confortul si rasfatul, astfel de apartamente ofera conditii deosebite, intimitate si facilitati moderne.

In momentul in care este nevoie de cazare pentru o perioada determinata, doritorii cauta de asemenea accesibilitate printr-o pozitionare intr-o locatie centrala. Platforma apartamente-regimhotelier.ro ofera astfel variante de cazare in zone diverse ale capitalei: Piata Unirii, Piata Alba Iulia, Mosilor, Mihai Eminescu, Bld. Corneliu Coposu, Bld. Decebal, Sos. Fabrica de Glucoza, Bld. Dimitrie Pompeiu, Bld. Barbu Vacarescu, Piata Muncii, Calea Calarasi sau Str. Delea Veche.

Garsoniere si apartamente de 2,3, sau 4 camere, dupa preferinte

Din nevoia de a gasi o cazare cat mai avantajoasa, persoanele interesate fac multe cautari pentru a identifica solutia conforma cu propriile nevoie. Poate fi vorba de o familie ce vine in vizita la rudele din capitala, ce nu le pot oferi si cazare. Intr-o astfel de situatie un apartament cu 3 sau 4 camere inchiriat in regim hotelier devine ideal.

Un turist aflat in trecere, un student sau un businessman aflat in interes de serviciu in Bucuresti pot de asemenea economisi si avea parte de acelasi grad de confort ca intr-un hotel de 5 stele intr-un apartament cu 2 camere sau chiar intr-o garsoniera inchiriate in regim hotelier.

Piata acestui tip de servicii este in continua crestere, nu doar capitala fiind singurul oras in care pot fi gasite apartamentele in regim hotelier – si in alte orase mari ale tarii este fructificata aceasta oportunitate de business, intrucat aduce avantaje atat pentru clienti cat si pentru ofertanti.

De partea clientului stau avantajele sigurantei, intimitatii, confortului si rentabilitatii costurilor, iar de partea ofertantului stau avantajele si oportunitatile oferita de piata in continua dezvoltare.

Alternativa este la indemana tuturor doritorilor, care vor gasi rasfatul cautat, confortul de care vor sa aiba parte pe perioada sederii in capitala, dar si functionalitate, dotari moderne si costuri accesibile. Apartamente-RegimHotelier devine astfel alternativa perfecta la alte tipuri de cazare, mult mai costisitoare. Complet echipate si dotate pentru a multumi orice gusturi si exigente, apartamentele si garsonierele inchiriate in regim hotelier devin astfel o optiune tot mai populara, in special intr-un oras aglomerat precum este Municipiul Bucuresti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/rentabilitate-si-accesibilitate-cazare-in-regim-hotelier