Sejururi exotice si vacante inedite marca Ika Turism

BUCURESTI - 18 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

In aceasta perioada in care nici primavara nu si-a intrat inca in drepturi, pare greu sa ne gandim la concediul din vara. Cei care planifica insa vacanta din timp, gandind practic, au avantajul de a beneficia de oferte tentante.

Ika Turism sejur de vis

Ika Turism sejur de vis

Ika Turism propune astfel sejururi de vis, potrivite pentru orice situatie, fie ca este vorba de planificarea concediului de vara sau de o evadare din cotidian intr-o perioada nu neaparat asociata cu cea a concediilor.

            Varietatea in optiuni este elementul definitoriu oferit de Ika Turism. Destinatiile pot fi alese dupa preferinte: rezervarile pot fi facute pentru vacante exotice , pentru sejururi de vis in Dubai, Malaezia, Cuba, Maldive, Mexic, sau Mauritius. Nu lipsesc dintre destinatii Bali, Singapore, existand chiar si oferte speciale pentru cei ce aleg sa faca rezervarile din timp. La partea de oferte Cuba, exista la Ika Turism oferte special concepute pentru 2016, la preturi accesibile pentru sejururi cu bilete de avion si taxe de aeroport si transport incluse. Cei dispusi sa scoata din buzunare o suma in jurul a 1000 de euro pot avea parte astfel de o vacanta de neuitat.

            In cadrul ofertelor speciale Ika Turism exista de asemenea varietate si in tipurile de calatorii. Cei ce cauta doar relaxarea se pot bucura de sejururi exotice in care sa se detaseze de rutina cotidiana, cuplurile care vor sa petreaca luna de miere pot gasi de asemenea destinatii de vis care vor intipari in amintire momente speciale, dar si pasionatii de aventura, cultura sau timp petrecut impreuna cu familia regasesc de asemenea variante optime de calatorie.

            Perioadele si duratele sejururilor sunt concepute pentru a se potrivi cu orice preferinte. Doritorii de vacante de vis pot opta pentru sejururile oferite de Ika Turism in orice luna a anului, alegand perioade de maxim 5, 5 – 10 sau de 10-15 zile de vacanta de neuitat.

            Costurile accesibile la care sunt oferite sejururile in tari exotice sau chiar europene pot multumi de asemenea orice gusturi sau bugete. Ika Turism propune astfel pachete de preturi ce nu depasesc 500 de euro, sau situate intre 500 si 1000 de euro, pentru cei ce cauta sejururi de vis la costuri avantajoase. Exista de asemenea si optiuni de peste 1000 sau 2000 de euro, destinate celor care isi doresc intr-adevar sa se detaseze total pe perioada vacantei, pentru a ajunge intr-o tara exotica, avand ca scop bine definit relaxarea.

            Avantajele oferite de Ika Turism pentru doritorii de vacante de neuitat nu se rezuma insa doar la posibilitatea de a alege un sejur in orice perioada a anului, sau la destinatiile variate si unice disponibile. Costurile avantajoase pot fi reduse si mai mult, in cazul in care hotararea este luata din timp, iar rezervarea pentru concediu este realizata in sistemul early booking. A achizitiona un pachet turistic in ultimul moment, sau a rezerva un concediu in plin sezon pot fi optiuni destul de costisitoare. Prin sistemul early booking, doritorii au insa flexibilitate in optiuni si pot achita din timp concediile de vis pe care si le doresc.

            In cazul in care obiectivul declarat este un sejur plin de relaxare si destindere, ofertele Ika Turism stau la dispozitia tuturor, cu destinatii uimitoare, perioade variate, durate si costuri care pot sa multumeasca orice exigente.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/sejururi-exotice-si-vacante-inedite-marca-ika-turism