Servicii de inchirieri autocare pentru calatorii in confort si siguranta

BUCURESTI - 3 decembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

De fiecare data cand ne planificam destinatia pentru concediu sau vacanta, trebuie sa avem in vedere transportul. Acest aspect devine cu atat mai important cu cat grupul care calatoreste este mai numeros. Pentru astfel de situatii nu poate fi gasita o solutie mai eficienta decat un serviciu de inchirieri autocare .

Servicii de inchirieri autocare pentru calatorii in confort si siguranta

Calatorii in siguranta, calatorii in conditii de confort, dotari si servicii complete – toate reprezinta elemente de interes primordial atunci cand se planifica o calatorie de grup. Compania NickTrans ofera astfel de servicii, avand ca obiect principal de activitate transportul intern si international de persoane. Cunoscuta firma de transport cu sediul in Suceava ofera insa si servicii de inchirieri autocare, cu soferi proprii, fie prin intermediul agentiilor de turism, fie pentru grupuri organizate care urmeaza sa calatoreasca in interes de afaceri, relaxare sau oricare alt motiv.

            Inchirieri autocare – avantajele oferite de NickTrans

          O calatorie intr-un grup mai mare impune atentie asupra mai multor aspecte. Desi primeaza confortul, nu poate fi ignorata siguranta. Pentru ca dotarile si facilitatile mijloacelor de transport sunt deosebit de importante, trebuie avut in vedere si spatiul necesar pentru bagaje. Firma de transport NickTrans pune astfel la dispozitia clientilor autocare si microbuze ce pot multumi orice exigente.

            Marcile si modelele de autocare si microbuze oferite prin serviciul de inchiriere sunt cotate la 2 sau 3 stele. In cazul calatoriilor in grupuri mai mici – maxim 20 de persoane – devin potrivite inchirierile de microbuze. Pentru ca drumul pana la destinatie sa fie unul cat mai placut, firma NickTrans pune la dispozitie microbuze dotate cu sisteme de incalzire, instalatie audio-video, scaune rabatabile si extensibile pentru confortul pasagerilor, dar si suficient spatiu de depozitare pentru bagajele acestora.

            Serviciul de inchirieri autocare vizeaza, pe de alta parte, grupuri medii sau mari – de la 40 pana la 75 de pasageri. In astfel de cazuri, NickTrans ofera autocare de 2 si 3 stele, cu dotari ce asigura confortul calatoriei de fiecare data. Nu lipsesc sistemul de incalzire, aerul conditionat, instalatia audio-video pentru divertismentul pasagerilor pe parcursul calatoriei, dar nici alte dotari precum toaleta, servicii de bar, cafetiere, scaune confortabile – rabatabile si extensibile si lista ar putea continua. La grupuri numeroase apare si problema bagajelor – autocarele oferite de NickTrans au insa spatiu suficient pentru acestea, optional existand si posibilitatea anexarii unei remorci pentru bagaje.

            Prin astfel de servicii oferite, care garanteaza de fiecare data calatorii in deplina siguranta si confort, NickTrans a evoluat ca si companie de la infiintare si pana in prezent. De la an la an cifra de afaceri a cunoscut cresteri, la fel si profiturile – dovezi sigure ca serviciile oferite sunt de cea mai buna calitate. Cum transporturile de persoane intern si international sunt la mare cautare, dar si diverse alte variante de calatorii, NickTrans a imbinat astfel utilul cu placutul. Serviciile de transport intern si international au fost completate cu servicii de inchirieri autocare, tot timpul punandu-se accentul pe siguranta in transport, pe confort si pe o experienta cat mai placuta a pasagerilor.