Ventilatie la superlativ – sisteme de ventilatie si climatizare de la PRO VENT

BUCURESTI - 13 octombrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Poluarea si aerul viciat reprezinta in zilele noastre factori ce influenteaza procesele, productivitatea si intreaga desfasurare a muncii, indiferent de sector. Se impune astfel o ventilatie corespunzatoare, se impune gasirea de solutii eficiente precum sisteme de ventilatie si climatizare.

Pro-vent.ro

Pro-vent.ro

Poluarea si aerul viciat reprezinta in zilele noastre factori ce influenteaza procesele, productivitatea si intreaga desfasurare a muncii, indiferent de sector. Se impune astfel o ventilatie corespunzatoare, se impune gasirea de solutii eficiente precum sisteme de ventilatie si climatizare.

            In aparenta, la nivel casnic solutiile pot fi mai usor de gasit. Aerul viciat si poluarea sunt tinute la distanta prin sisteme de aer conditionat sau ventilatoare casnice. Datele problemei se schimba insa radical atunci cand vine vorba de necesarul de flux de aer pentru sectoare de mai mare amploare. La nivel industrial, comercial sau institutional nu pot fi aplicate aceleasi solutii ca si cele din sectorul rezidential, cel putin nu la aceeasi scara. Astfel, vine in ajutorul misiunii ventilatiei un lider in domeniul distributiei de echipamente si solutii in acest sens: Pro Vent.

            Gama variata de sisteme de ventilatie si climatizare de la PRO VENT vine in intampinarea oricarei nevoi. Solutiile complete si complexe oferite sunt 100% personalizabile, in functie de exigentele clientilor, in asa fel incat oriunde sa poata fi oferit fluxul si debitul de aer dorit.

            Tipuri de sisteme de ventilatie si climatizare de la PRO VENT

            Situatiile sunt diverse, iar aplicatiile trebuie sa se plieze pe orice necesar. Sistemele de ventilatie si climatizare oferite de Pro Vent vizeaza astfel satisfactia clientilor.

            In situatia in care ventilatia este asigurata intr-o incinta printr-un sistem de tubulatura, Pro Vent propune o gama variata de ventilatoare de tubulatura care sa multumeasca orice exigente. Centre comerciale de mari dimensiuni, hale industriale de productie si de prelucrare sau chiar institutii, beneficiaza de necesarul de aer pentru sustinerea desfasurarii activitatii in conditii optime si sigure.

            Acele medii ce nu permit instalarea unui sistem de tubulatura pentru ventilatie nu sunt excluse din misiunea ventilatiei. Pentru astfel de situatii, la Pro Vent se ofera ventilatoare axiale si ventilatoare de perete ce pot fi ideale pentru a mentine aerul proaspat. In mod similar, aceleasi situatii, unde ventilatia prin tubulatura nu este posibila, isi gasesc solutii in ceea ce priveste aerisirea prin ventilatoarele de acoperis sau ventilatoarele centrifugale.

            In tipologia sistemelor de ventilatie si climatizare de la Pro Vent se tine cont si de un alt factor foarte important: mediul in care vor actiona. Unele conditii de functionare impun lucrul la temperaturi extreme, grad ridicat de umiditate si praf, si prin urmare, un mediu per total coroziv. Sistemele de ventilatie necesita unele protectii suplimentare, iar Pro Vent le ofera: ventilatoare cu carcase de protectie, ventilatoare antiexplozive si echipamente de ventilatie ce asigura functionalitate si fiabilitate chiar si in medii corozive sau abrazive.

            Gama de produse Pro Vent este intregita de tot ceea ce ar putea fi necesar pentru un sistem eficient de ventilatie. Recuperatoarele de caldura si unitatile de climatizare nu lipsesc din oferta, de asemenea, nici perdelele de aer sau ventiloconvectoarele. In acest fel, mediul de afaceri modern, dar si sectorul industrial modern beneficiaza de echipamentele si sistemele de ventilatie complete si complexe, 100% personalizabile, oferite de Pro Vent.