Ventilatie si climatizare - misiuni duse la indeplinire cu Pro-Vent

BUCURESTI - 21 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Fiecare spatiu, indiferent ca este vorba de o locuinta, de o institutie, de segmentul comercial sau cel industrial, necesita o ventilatie corespunzatoare pentru a asigura un confort sporit si conditiile optime de desfasurare a oricarei activitati. Aerul viciat este o problema pentru orice sector de activitate, inlaturarea sa devenind o misiune foarte importanta, inteleasa pe deplin de liderul in materie de sisteme de ventilatie si climatizare - Pro-Vent.

www.pro-vent.ro

www.pro-vent.ro

Professional Vent Systems este o companie cu o experienta de peste 10 ani pe piata, situandu-se in momentul de fata pe pozitia de lider in domeniul distributiei de echipamente industriale, sisteme de ventilatie si climatizare. Oferta propusa este una foarte variata si poate fi vizualizata si in cadrul website-ului www.pro-vent.ro .

            Tipuri de solutii oferite de Pro-Vent

            Nevoile sunt diverse, iar sistemele de ventilatie si climatizare trebuie sa le duca la indeplinire. Pentru realizarea acestui obiectiv, Pro-Vent propune o gama diversificata de produse.

            In cazul in care ventilatia se realizeaza cu ajutorul unui sistem de tubulatura, solutia ventilatoarelor incadrate la aceasta categorie cuprinde variante pentru orice necesar. Daca sistemul de tubulatura nu exista, solutiile in materie de ventilatie pot fi gasite sub forma ventilatoarelor axiale de perete, a ventilatoarelor de acoperis sau a celor centrifugale.

            Pentru partea de ventilatie se tine cont, in special in sectoarele comerciale sau industriale, de un factor definitoriu care influenteaza utilizarea echipamentelor: mediul de lucru. Pentru domeniul comercial poate fi vorba de conditii de temperaturi extreme, umiditate ridicata sau praf in exces. La segmentul industrial se remarca de asemenea un necesar de protectie la mediul de lucru potential coroziv, protectia la suprasarcini sau existenta sistemelor de racire performante care sa asigure o functionare indelungata intr-un ritm sustinut. Poate fi vorba de ventilatoare carcasate, sau de cele cu protectii suplimentare la actiunea diversilor factori externi. Astfel de solutii pot fi identificate la Pro-Vent, in variante complete, pentru a asigura confort si eficienta in functionare la orice activitate.

            Solutii suplimentare marca Pro-Vent

            Ventilatia nu este singurul aspect tratat la superlativ de Professional Vent Systems. Unitatile de climatizare, recuperatoarele de caldura sau binecunoscuta perdea de aer pentru spatii comerciale si industriale completeaza oferta diversificata.

            Utilitatea acestor echipamente este dovedita pentru segmentul comercial sau cel industrial, unde se necesita un sistem de climatizare eficient, sau prevenirea formarii curentilor de aer intre diferite incinte. O perdea de aer asigura astfel rezistenta sporita la fluxuri de aer, pentru deschideri si intrari neprotejate de bariere fizice. Prin aerul propulsat se sigileaza efectiv o anumita incinta, prevenindu-se patrunderea aerului extern sau trecerea celui din interior catre exterior. In acest fel se asigura si pastrarea unei temperaturi optime, intr-o maniera mult mai facila.

            Experienta acumulata, profesionalismul si plusul de valoare oferit fiecarui colaborator si partener prin cele mai eficiente si accesibile solutii in materie de ventilatie si climatizare recomanda astfel Pro-Vent pentru orice situatie. Indiferent daca este vorba de mentinerea unei ventilatii corespunzatoare pentru spatii rezidentiale ori pentru institutii sau de asigurarea unei climatizari optime in medii comerciale sau industriale, compania ofera de fiecare data solutiile cele mai potrivite.