3 articole vestimentare ce nu trebuie să lipsească din garderoba niciunui bărbat primăvara aceasta

Suceava - 17 februarie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

În perioada 9 ianuarie - 28 februarie, brandul românesc de articole vestimentare pentru bărbați, Dovani, a pregătit reduceri de până la 65% la o selecție de produse, potrivite pentru noul sezon ce se apropie.

Dovani

Dovani

Luna martie este după colț, iar acum este timpul ca domnii să își reînnoiască garderoba cu piese inedite, care să se potrivească perfect ținutelor de primăvară. Pentru că suntem în plin sezon de reduceri, este momentul ideal pentru a da o fugă prin magazine sau pentru a arunca o privire pe site-urile de îmbrăcăminte.


Ce articole nu trebuie să lipsească primăvara aceasta din dulapul niciunui bărbat?


Clasica și eleganta cămașă


O cămașă va da mereu o notă clasică ținutei și va impresiona dacă este folosită într-un outfit creativ. Culorile sunt foarte importante atunci când alegem cămașa potrivită. Pentru ca ținuta să fie cât mai stilată, trebuie să alegem culori neutre, care să nu iasă prea tare în evidență.

Dacă ne dorim să avem un aer mai deosebit, putem opta pentru un accesoriu mai inedit. Cămășile în nuanțe de alb, bleu, gri sau bej sunt un must have în garderoba bărbaților eleganți care își doresc să fie mereu prezentabili și să arate bine. Acestea pot fi asortate foarte ușor, pot fi purtate la evenimente mai formale, dar și la o ținută casual, de exemplu, atunci când mergem la o plimbare sau la o cafea.


Cămașa slim de la Dovani este disponibilă în diverse culori și modele, fiind potrivită ținutelor pentru birou, dar și pentru diferite evenimente. Aceasta este o piesă pe care trebuie să o aveți în garderoba, indiferent de sezon.


Ghetele red wine de la Dovani


Încălțămintea pe care o alegem este foarte importantă și poate schimba întreg aspectul unei ținute. Ghetele red wine de la Dovani sunt elegante și se potrivesc foarte bine și unei ținute mai lejere. În plus, pe Dovani.ro acest articol are aplicată o reducere de 30%, având un preț foarte avantajos. De asemenea, acestea sunt disponibile în două modele, unul potrivit pentru evenimentele mai formale, iar celălalt pentru ținute casual. Ghetele pot fi purtate în continuare, pentru că temperaturile sunt imprevizibile în lunile de primăvară.


Paltonul neagru


Negrul este o culoare clasică și plină de mister, ce se potrivește cu ușurință la orice. Dacă alegem să purtăm o cămașă sau o bluză deschisă la culoare, ținuta trebuie contrastată cu un palton sau o geacă în nuanțe închise. Hainele în culori neutre sunt mereu o alegere bună pentru că nu vor face ca ținuta să aibă un aspect haotic și păstrează outfit-ul într-o notă clasică. Pentru că vreme este încă destul de rece și schimbătoare, nu putem renunța la geacă sau palton. Acestea vor completa ținuta și ne vor oferii confortul de care avem nevoie.

 


Prin urmare, pentru că iarna este pe sfârșite, iar primăvara se apropie cu pași repezi, Dovani a pregătit reduceri de până la 65% de care să profitați pentru a vă reînnoi garderoba cu piese elegante, comode și catitative. Promoțiile sunt aplicate la o selecție de produse, perfecte pentru sezonul de primăvară.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/3-articole-vestimentare-ce-nu-trebuie-sa-lipseasca-din-garderoba-niciunui-barbat-primavara-aceasta