Achiziții de mii de euro pentru confortul sporit al pacienților Dental Concept - Juniors & Family

Suceava - 16 februarie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

La Dental Concept veți găsi mereu medici bine pregătiți în domeniul stomatologic, atmosferă plăcută și aparatură de ultimă generație. Medicii de la Dental Concept își doresc ca toți clienții să se bucure de servicii de înaltă calitate și de tratamente personalizate, realizate cu aparatură performantă.

Dental Concept

Dental Concept

Printre serviciile clinicii se regăsesc:

Igienizare și profilaxie

Protetică dentară

Endodonție

Odontoterapie (tratarea cariilor)

Ortodonție

Estetică dentară

Chirurgie dentară

Protetică dentară

ImplantologiePentru că echipa lucrează cu pasiune și își dorește să ofere servicii stomatologice la standarde înalte de calitate și actualizate la cele mai noi tehnologii, Dental Concept a introdus o serie de noi proceduri medicale, printre care:

Lucrări pe implante

Proteze pe implante

Sinus lift

Adiție osoasă

 

 

Lucrările pe implante reprezintă o alternativă viabilă pentru foarte multe persoane cu lipsuri dentare.

Avantajul major al implantelor este că nu necesită şlefuirea dinţilor care limitează breşa şi stimulează funcţional osul prevenind rezorbţia acestuia.

 

O proteză fixă pe implanturi presupune realizarea unor amprente inițiale și post-operatorii.

Lucrările dentare sunt apoi ajustate pentru a obține susținere adecvată pentru buze, o mușcătură corectă și un aspect estetic satisfăcător.

 

Apoi, Sinus lift-ul este o operație chirurgicală care se efectuează pentru a crește volumul osului atrofiat în zona dinților laterali superiori, astfel încât să aibă o grosime suficientă pentru instalarea unui implant dentar.

 

Adiția osoasă reprezintă o tehnică chirurgicală prin care medicul stomatolog chirurg mărește volumul osos din zona în care se dorește a fi inserat implantul dentar.

Aceasta se poate realiza fie prin adăugarea de os recoltat chiar de la pacient, fie cu ajutorul unui substitut artificial.

 

 

 

Pentru că medicina de calitate se realizează cu aparatura necesară, echipa Dental Concept a achiziționat noi tehnologii care să ajute la prestarea unor servicii remarcabile. Aceste tehnologii sporesc confortul pacienților și ușurează munca medicilor.

 

Aparatură nou achiziționată în cabinetul Dental Concept

 

Fiziodispenser NSK

Acesta este un aparat ce este utilizat pentru implantologie și chirurgie, foarte precis și asigură cea mai mare acuratețe operațională. Asigură valorile corecte de cuplu și corectează orice deviație. Fiziodispenserul ne permite să încorporăm implanturile în os. Principalul său avantaj este că aproape fiecare parte a lui poate fi sterilizată, ceea ce împiedică răspândirea microbilor.

 

Piezotom

Piezotomul este un aparat folosit în chirurgie dentară, foarte precis, care nu afectează țesuturile moi.

Acesta nu provoacă un exces de temperatură asupra țesuturilor tăiate, datorită vibrațiilor cu ultrasunete și a controlului electronic.

 

Scanner digital MEDIT i700

„Ținem pasul cu noile tehnologii, astfel încât laboratorul de tehnică dentară este acum la un click distanță. Noi trimitem acum scanarea în format digital care este foarte rapidă și se elimină disconfortul amprentării clasice. Implicit, protocolul de lucru este mai predictibil” – Teona Niga, medic dentist, specialist ortodonție și ortopedie dentofacială.

Scannerul digital MEDIT i700 este un aparat ce scanează instant dantura pacientului și o proiectează pe un calculator în timp real, fără ca medicul stomatolog să mai fie nevoit să realizeze mulajele din gips.

 

Articulator ARTEX – Aman Girbach

Este un dispozitiv stomatologic care poate reproduce toate sau doar anumite mișcări ale mandibulei.

 

Arc facial Aman Girbach

Arcul facial este utilizat în momentul în care se efectuaează o lucrare protetică, pentru a reda exact poziția celor două maxilare unul față de celălalt, a contactelor ocluzate și a dinților ce participă la ghidarea mișcărilor de masticație.

 

 

Pentru a facilita comunicarea cu pacienții și pentru a reduce timpul de completare al fișelor medicale, echipa Dental Concept a achiziționat Softul de programări ISTOMA care oferă:

 

- trimiterea de remindere tip SMS pacientului cu o zi înainte de programare;

- posibilitatea de a completa și de a semna fișa și acordul GDPR direct de pe telefon anterior programarii pentru a nu mai completa în sala de așteptare. De asemenea, pacientul va primi și fișa semnată;

Prin urmare, cabinetul stomatologic Dental Concept - Juniors & Family lucrează în permanență pentru a oferii clienților servicii premium în medicină dentară, realizate de o echipă bine pregătită de medici stomatologi, cu cele mai performante tehnologii din domeniu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/achizitii-de-mii-de-euro-pentru-confortul-sporit-al-pacientilor-dental-concept-juniors-family