10 ani pentru prieteni de nota 10!

BUCURESTI - 1 noiembrie 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Sambata 20 noiembrie a.c., ora 17.00, la ROMEXPO, cu ocazia Salonului National al Presei si a Targului de Carte GAUDEAMUS, Editura CD PRESS va invita sa participati la festivitatea PREMIILE CD PRESS 2004, eveniment ce va marca si cei 10 ani de activitate ai editurii.

Parteneri oficiali: U.N.E.S.C.O. Romania, A.N.S.I.T., TVR

Editura CD PRESS este profund implicata in procesul de dezvoltare a societatii civile, fiind un partener activ in promovarea si sustinerea de proiecte sociale, ca: protejarea mediului inconjurator si dezvoltarea tinerei generatii prin educatie stiintifica.
Un asemenea proiect este “Recicland hartia, salvam padurea si sanatatea noastra”, realizat impreuna cu Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie. Proiectul a atras, an de an, participanti din gradinite, scoli primare, gimnazii si licee din toata tara.

Editura CD PRESS a avut initiativa organizarii si a participat la diverse manifestari din diferite domenii ale stiintei, culturii si educatiei. A sponsorizat, de asemenea, evenimente nationale (olimpiade si concursuri nationale scolare), persoane si institutii, oferind materiale didactice si suport logistic pentru scoli si institutii din Romania.

Despre Editura CD Press

In perioada 17-21 noiembrie a.c. la ROMEXPO, in cadrul Salonului National al Presei si a Targului de Carte "Gaudeamus", colectivul publicatiilor PIPO, DOXI, Terra Magazin va asteapta la standul editurii (203-206) de pe inelul 4.50 pentru a sarbatori cei 10 ani de activitate ai Editurii CD PRESS.
Anca Trofim
021.321.11.31
0722.34.35.09
anca.trofim@cdpress.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/editura-cd-press/10-ani-pentru-prieteni-de-nota-10