eMAG.ro

eMAG.ro


Descrierea companiei eMAG.ro

Despre eMAG
Lansat in 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica, eMAG se numara printre deschizatorii pietei de comert electronic din Romania. Calitatea serviciilor oferite si orientarea catre client au propulsat eMAG in pozitia de lider pe piata vanzarilor online. Cu o echipa de peste 230 de angajati, eMAG are un portofoliu in care se regasesc atat produse si solutii IT si de comunicatii, cat si echipamente electronice high-end. eMAG este sustinut de companiile Dante International si eMAG International. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati www.emag.ro.


Despre noile branduri din portofoliul eMAG
Tefal este primul brand din portofoliul grupului francez, cu cea mai mare recunoastere pe plan international, avand in portofoliul sau atat produse casnice pentru gatit, cat si produse electrocasnice mici. Moulinex, originar din Franta, se adreseaza prin produsele sale persoanelor tinere, care doresc sa isi simplifice activitatile casnice cu ajutorul produselor usor de folosit si practice.
Cu peste 120 de ani de experienta, Rowenta este o marca germana axata pe produse inovative, fiind recunoscuta pentru gama de produse destinate ingrijirii personale si fiare de calcat.
Krups este o marca apreciata in lume inca din anul 1846, iar produsele constituie o referinta pentru gama de electrocasnice mici destinate prepararii cafelei, fiind recunoscute pentru precizie, ingeniozitate, design si fiabilitate.

Comunicate eMAG.ro (DANTE INTERNATIONAL S.A.):

Vezi toate comunicatele companiei eMAG.ro.