Enviro Consult SRL


Descrierea companiei Enviro Consult SRL

Enviro Consult este liderul de piata in furnizarea solutiilor de management si reducere a zgomotului din Romania. Ca lider regional Enviro Consult a participat la realizarea hartilor de zgomot pentru agomerarile urbane mari din Romania incluzand si cartografierea acustica pentru aeroporturile care deservesc comunitatile respective. Enviro Consult ofera solutii integrate de reducere a zgomotului portivit cerintelor legislative si sprijina aeroporturile in gasirea celor mai bune mijloace de comunicare cu comunitatile urbane in domeniul managenetului mediului.
Brüel & Kjær EMS este partea distincta a grupului de firme, care se ofera solutii privind managementul mediului. Ca lider mondial in furnizarea unor astfel de servicii, se regaseste in peste 200 de aeroporturi cum ar fi: Los Angeles, Chicago, Heathrow, Amsterdam, Frankfurt, Sydney sau Beijing. In afara de domeniul aeroportuar, sistemul EMS este aplicabil si la managementul zgomotului pentru industrie, trafic rutier / feroviar si mediul urban.
Brüel & Kjær (www.bksv.com), lider mondial in producerea si furnizarea produselor si solutiilor de calitate superioara in domeniul zgomotelor si vibratiilor, testare structurala si management de mediu ofera solutii necesare in domeniu prin intermediul unui grup de trei organizatii: Sound and Vibration Measurement, LDS Vibration Test Systems, si Lochard EMS. Produsele si serviciile amintite sunt utilizate intr-un domeniu industrial larg, incluzand: industria auto, industria aerospatiala, bunuri de consum si telecomunicatii, dar si in aplicatii ca: zgomot aeroportuar, confort comunitar si acustica cladirilor. Grupul de firme detine 1150 de angajati si reprezentante in 55 de tari. Brüel & Kjær este parte a grupului UK Spectris plc. (www.spectris.com).

Comunicate Enviro Consult SRL :

Vezi toate comunicatele companiei Enviro Consult SRL.