euconcepts

Comunicate de presa si evenimente pe tema euconcepts

 • euconcepts. Promovarea proiectul european ROSEE- Siguranţă rutieră în regiunile Europei de Sud Est

  euconcepts

  Bucuresti - 8 octombrie 2013

  Comunicat de Asociatia EU Concepts RD

  Split, Croația, 18 Septembrie 2013 – Susținerea proiectului ROSEE în cadrul seminarului tematic ”Accesibilitatea Europei de SE: Coordonarea rezultatelor proiectelor SEE pentru îmbunătăţirea accesibilităţii regiunii” organizat de Autori ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: transporturi , siguranta , siguranta rutiera , euconcepts , accesibilitate

  Vezi toate comunicatele de presa despre euconcepts

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul euconcepts.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la euconcepts. Informatiile despre euconcepts cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul euconcepts, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la euconcepts, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.