Accesoriile general necesare intr-o cursa cu camionul

BUCURESTI - 19 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Orice sofer de camion care se pregateste sa plece intr-o cursa trebuie sa se asigure ca are urmatoarele accesorii bifate pe lista de necesitati. In cazul in care nu le detine, nu este o problema deoarece poate face rost cu usurinta prin achizitionarea acestora de la Truck Shop Miltech .

truck shop miltech

truck shop miltech

Magazinul poate fi accesat si online pe pieseautocamioane.ro . El pune la dispozitia soferilor de camion o multime de produse si accesorii de care orice persoana care lucreaza in domeniul transporturilor de marfuri trebuie sa dispuna.

Incarcator - gadget-urile necesita curent, chiar daca un laptop are suficienta baterie, uneori pauzele pe care un sofer de camion trebuie sa le ia sunt mai lungi chiar si de 24 de ore in weekend-uri. Si cum nu intotdeauna acestia ajung acasa, este recomandata achizitionarea unui incarcator auto pentru dispozitive. Cele universale sunt printre cele mai utilizate.

Cosmetice auto - pentru multi dintre soferii, camionul reprezinta o a doua casa, iar cosmeticele sunt produse indispensabile oricarei persoane. Personalizarea cabinei este posibila si poate sa difere in functie de gusturile fiecaruia, prin teme diferite ce au un odorizant care sa se potriveasca. De asemenea printre cele mai cautate si utilizate produse se numara si siliconul de bord.

Masa de bord - avand in vedere ca 24 de ore din 24 soferii sunt plecati in curse lungi atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte, ei sunt nevoiti sa ia masa prin peco-uri, restaurante sau mai practic in camion. In interiorul autovehicului se recomanda utilizarea unei mese de bord care sa usureze si sa faca mai fractica aceasta activitate.

Surubelnite, chei  - in situatiile de urgenta trebuie sa se dispuna si de ustensile precum surubelnite sau chei. Daca se face o pana de cauciuc si nu e niciun un service prin preajma, trusele de genul pot sa vina in ajutor, de aceea nu trebuie niciodata sa se plece la drum fara.

Acestea sunt doar cateva exemple, care sunt importante datorita intrebuintarilor lor practice, eficienta sau care sunt folosite in scopuri de urgenta pentru a preintampina problemele mai grave ce ar pune in imobielierea camionului. Accesoriile de la Truck Shop Miltech sunt disponibile pe pieseautocamioane.ro in limita stocului disponibil.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/accesoriile-general-necesare-intr-o-cursa-cu-camionul