Adancirea unui foraj existent - riscuri la care il expui

BUCURESTI - 26 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Numarul celor care detin si se folosesc cu succes astazi de foraje este unul imbucurator. Deja multi dintre acestia doresc sa treaca la urmatorul nivel, sa le extinda, insa prea putini cunosc detalii despre ce implica o astfel de operatiune.

ecodrillforaje.ro

ecodrillforaje.ro

Continuarea, respectiv adancirea unui foraj este o misiune dificila si totodata o provocare. Aflam cateva detalii cu privire la o astfel de lucrare de la specialistii Eco Drill, firma profesionala de foraje. Mai multe despre aceste lucrari complexe pot afla cei interesati pe https://ecodrillforaje.ro/.

Adancirea forajelor si ce presupune asta

Indiferent care ar fi motivele pentru care exista interes fata de o astfel de lucrare, fara sustinerea expertilor nu este un plan realizabil, nu pe cont propriu. Uneori cauza pentru care exista astfel de solicitari  constituie lipsa unui debit satisfacator, o apa de calitate ce a scazut, un miros specific de foraj, impuritarile din apa, dar si alte neajunsuri.

Adancirea forajului este posibila, insa este foarte important ca cei ce vizeaza o astfel de operatiune sa constientizeze faptul ca exista riscuri ce vin odata cu ea.

Daca lucrarea initiala a folosit materiale de o calitate inferioara, daca mana de lucru nu a avut experienta necesara, consecintele pot fi variate. Spre exemplu o piesa de fund penetrata, tubaj distrus si alte dificultati ce vizeaza aceste componente pot aparea. Nici pietrisul filtrant nu trebuie trecut cu vederea pentru ca interventia ulterioara poate afecta si acest detaliu, cauzand surparea lui.

Cei care doresc adancirea forajului trebuie sa stie despre usurinta cu care poate fi afectata tubulatura, incepand de la filtre si pana la prajinile de foraj. Desigur, cand calitatea materialelor folosite este una premium, o astfel de lucrare poate fi realizata cu mai multa incredere. In cazul in care situatia nu sta deloc astfel, riscul de spargere exista. In acest fel pietrisul margaritar s-ar scurge, prajinele, sapele toate ar fi afectate.

In conditiile in care asteptarile vizeaza un randament optim in ceea ce priveste alimentarea cu apa din foraj, recomandarea specialistilor este de a opta pentru efectuarea unui nou foraj, a unuia trainic. In acest sens, servicii profesionale se gasesc pe ecodrillforaje.ro .