Adysim ofera pachete de servicii funerare completeady

BUCURESTI - 3 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru locuitorii din zona Colentina si nu numai Adysim pune la dispozitie pachetele sale de servicii funerare. Acestea pot acoperi tot ce este necesar in vederea organizarii unei inmormantari, asa cum prevad dogmele bisericesti sau preferintele fiecarei familii.

Servicii Funerare Adysim

Servicii Funerare Adysim

De la primele momente ale acestui incident, de la nefericita veste primita, echipa agentiei de servicii funerare Colentina va poate fi alaturi. Asa cum prevede legea, dupa cum spune traditia si conform legilor  nescrise, insa respectate din punct de vedere religios, dupa trecerea in lumea celor drepti, este necesar un lung sir de proceduri, alegeri si organizari. De aceea, serviciile funerare sunt necesare, in mare parte obligatorii chiar.

Ofertele Adysim

Intelegand ca optiunile pot fi diverse, ca preferintele de asemenea si ca bugetul fiecaruia este altul de fiecare data, agentia de servicii funerare Adysim pune la dispozitie numeroase tipuri de pachete de inmormantare. Acestea pot fi alese impreuna, individual, completate de alte tipuri de servicii din aceeasi lista. Poate fi vorba de:

    Primele documentari si certificari, de constatare, cosmetizare si imbalsamare. Acest ultim pas este chiar reglementat de lege, deci un necesar absolut peste care nu se poate trece.
    Transportul catre locatia aleasa, dupa ce defunctul a parcurs toti pasii de realizare a cosmetizarii: spalat, imbracat, pus in sicriu. Acesta din urma se poate de asemenea alege din acelasi loc, impreuna cu toate accesoriile si dotarile necesare de la cruce la coroana etc.
    Se poate asigura si transport, acel ultim drum. Familia nu trebuie sa se simta impovorata in ziua cu pricina si in loc sa isi deplanga durerea sa se preocupe de transport. Ritualul clasic de inmormantare presupune opriri si momente in care sicriul trebuie manipulat, o greutate la propriu de care agentia Adysim se poate ocupa in totalitate.

Ce se intampla cand nu se alege calea clasica de inmormantare? Cu o atentie deosebita acordata mai intai de toate celor indurerati, Adysim pune la dispozitie si servicii ce implica incinerarea. In acest caz exista de asemenea o serie de proceduri de urmat, precum si actul in sine ce presupune recoltarea de cenusa si plasarea acesteia intr-o urna. Se poate alege acest segment de servicii, agentia avand implicare in toti pasii aferenti acestei misiuni.

Pachete avantajoase din punct de vedere financiar

Adysim este mai mult decat o agentie de servicii funerare. De-a lungul anilor, experienta acumulata a facut ca observarea tendintelor in materie de inmormantari sa adapteze lista de servicii si pachetele oferite. In acest sens, aici se vor putea accesa servicii complete, pe baza talonului de pensie. Asadar, daca defunctul a fost pensionar, pe baza dovezii acestui fapt se pot comanda cele necesare, de la sicriu la cruce.

Avantajul acesta ofera tuturor claselor de persoane interesate ocazia sa poata organiza inmormantarea celui drag intr-o maniera decenta, indiferent de posibilitatile materiale. Prin urmare, Adysim ofera pachete social, cele ce se adreseaza batranilor decedati in azil sau spital, precum si cele de lux.

Un astfel de moment este presarat cu ingrijorare, tristete si durere. In acest context, ar fi impropriu ca maniera de organizare a unei inmormantari sa fie umbrita de conditii materiale.

Pentru cei interesati, detaliile si pachetele complete se vor gasi in cadrul paginii oficiale, servicii-funerare-nonstop.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/adysim-ofera-pachete-de-servicii-funerare-completeady