Alegerea corespunzatoare a unei echipe de fotografi pentru nunta

BUCURESTI - 11 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Nunta este una dintre cele mai importante evenimente din viata unei persoane, reprezinta inceputul unei noi cai, pasirea pe o noua treapta, intrarea pe o noua usa, o schimbare radicala si mai exista si alte modalitati de a exprima acest pas nespus din viata cuiva. Pentru cateva ore sunt necesare zile de pregatire, timp acordat pentru alegerea tortului perfect, a meniului, a ornamentelor florale, a invitatiilor sau chiar a fotografilor.

jadoris.com

jadoris.com

Din acest punct de vedere, pare o sarcina usoara. Cat poate fi de greu sa se faca alegerea unui fotograf sau a unei echipe de fotografi? Ei bine, trebuie acordata o atentie deosebita detaliilor, tututor detaliilor, de la pretul pe care mirii urmeaza sa il plateasca, ce contine un pachet de nunta, care este termenul in care vor fi gata fotografiile si pana la personalitatea fotografului ales, modul in care lucreaza, lucrurile necesare, chiar si asistentii necesari unde este cazul.

O echipa de fotografi cu multi clienti multumiti este Jadoris. Ei nu doar realizeaza fotografii la un eveniment. Ci fac din eveniment o poveste, depun pasiune in munca lor si fac ca evenimentele la care participa sa fie cuprinse in totalitate si nici macar un moment sa nu se piarda. Cadrele sunt efectuate cu profesionalism si dau dovada de seriozitate si rigurozitate in ceea ce fac.

Care sunt sarcinile pe care o echipa de fotografi trebuie sa le indeplineasca?

Sa fie calificati - nu actul este cel care spune multe despre munca pe care o depune o echipa de fotografi, cum este cazul la Jadoris, insa asigura o mai mare incredere faptul ca acestia au urmat un program si au participat la lectii de dezvoltare profesionala.

Sa aiba experienta in domeniu - anii vorbesc de la sine, se poate vedea cu ochiul liber cat de mult a evoluat cineva de la inceputul carierei pana in prezent.

Sa prezinte portofolii sau exemple din lucrarile anterioare - cu siguranta cel mai bun mod de a convinge pe cineva sa accepte o oferta este sa ii ofere fapte nu vorbe, in acest caz fotografii de la evenimentele la care au participat.

Sa precizeze cum va fi predat pachetul ales - este important ca un client sa stie ce se afla intr-un pachet de nunta, mai ales in cazul in care este inclus si filmatul.

Sa vorbeasca depre personalitatea lor - este necesara compatibilitatea intre personalitatea mirilor si a fotografilor pentru ca toate cadrele sa fie reusite.

Pe langa toate aceste calitati, echipa Jadoris are ceva aparte, ceva special, ea creeaza o poveste pentru fiecare nunta, realizeaza un scurt metraj prin care mirii pot sa observe cu ochiul liber emotiile din ziua respectiva sau de pe parcursul sedintei foto de dupa.

Lucrurile mentionate mai sus trebuie sa se regaseasca in calitatile fiecarui fotograf profesionist pe care cineva vrea sa il angajeze pentru un eveniment atat de important cum este nunta sau chiar botezul. Evenimente de genul sunt cele la care trebuie capturate toate momentele importante si toate emotiile de bucurie vizibile pe chipul persoanelor dragi si a celor care au decis sa fie impreuna cu mirii la ziua lor speciala.