Alma Clinic isi prezinta pachetele de servicii medicale destinate celor care sufera de diverse alergii

BUCURESTI - 11 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Alma Clinic , clinica cu doua puncte de lucru, in Suceava si Falticeni, include in lista de servicii medicale si specializarea de alergologie. Pacientii pot programa un consult de specialitate in cadrul acestei clinici. Pachetul de servicii implica pe langa consultul clinic si un test rapid si eficient, numit test prick .

Alma Clinic

Alma Clinic

Alergologie si imunologie la Alma Clinic

Alergologia are in vedere depistarea, diagnosticarea si tratarea afectiunilor de tipul alergiilor. Cand vine vorba de imunologia clinica, pacientii trebuie sa stie ca aceasta studiaza structura si functiile sistemului imunitar, incluzand diagnosticarea si tratarea afectiunilor corelate cu acesta.

Datorita dotarilor de top, in ceea ce priveste sectorul de alergologie Suceava Alma Clinic are o buna reputatie si un nivel competitiv ce multumeste orice pacient. La acest context se adauga si medicul specialist, Dr. Panțiru Crina, cu pregatire in domeniu realizata in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgente Sf. Spiridon Iasi, precum si in cadrul Clinicii de Alergologie si Imunologie Clinica.

Consultatiile programate pot fi atat pentru adulti, cat si pentru copii a caror stare medicala ridica suspiciuni ale unui fond alergic sau disfunctie a sistemului imunitar.

Pachetul de servicii la alergologie in cadrul clinicii Alma Clinic

Pachetul de servicii medicale pentru sectia de alergologie destinat pacientilor interesati include consultatie si testare cutanata prick.

Testarea cutanata prick se refera la o procedura prin intepare, minim invaziva si care nu dureaza foarte mult. Concret, este vorba de o analiza ce permite observarea reactiilor in contact cu diversi agenti, suspecti a fi cauza unor alergii. Reactiile sunt limitate, fara sa puna in pericol starea pacientului.

Se vor testa reactii la anumite substante pe portiuni mici de piele, in zona antebratului. In acest caz se utilizeaza un instrument de mici dimensiuni, cu ac, numit lanteta, ce este de unica folosinta.

Procedura dureaza in total 15 minute, cand rezultatele pot fi vizibile. Se pot testa astfel pana la 40 de substante, pentru a depista la ce anume este alergic pacientul. In functie de suspiciunile pacientului si de ceea ce transmite medicului, lista de substante poate fi restransa.

Ca urmare a testarii prick realizate de medicul specialist alergolog din cadrul clinicii se ofera si un diagnostic, precum si o schema de tratament. In functie de particularitatile fiecarei situatii, medicul prescrie si anumite tratamente menite sa tina sub control reactiile suparatoare ale unei alergii declansate - stranut, nas congestionat, ochi inlacrimati, mancarimi, eruptii etc.

Alma Clinic online

In cadrul paginii oficiale almaclinic.ro se regasesc toate informatiile complete pentru cei interesati de un consult de specialitate. Clinica dispune de doua puncte de lucru, atat in Suceava, cat si in Falticeni, are un program avantajos, incluzand si ziua de sambata.

Aparte de alergologie, pacientii pot alege si celelalte tipuri de servicii medicale din cadrul clinicii, 8 din specialitati putand fi accesate prin decontare de la CAS.

Pentru sanatatea pacientului, este importanta actiunea si nu amanarea unei vizite medicale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/alma-clinic-isi-prezinta-pachetele-de-servicii-medicale-destinate-celor-care-sufera-de-diverse-alergii