Altecovent pune la dispozitia publicului larg solutii privind ventilatia cu recuperare de caldura

BUCURESTI - 5 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail


Altecovent comercializeaza sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura, pentru orice tip de imobil. Include in oferta sa si ventilatoarele de baie, realizeaza proiectare gratuita si completa pentru orice tip de imobil. In portofoliul de sisteme disponibile regasim pe cele de la mari branduri, Zehnder, Aeraliqa, Wafe printre altele.

Altecovent

Altecovent

In cadrul paginii oficiale ventilatiecurecuperarecaldura.ro pot fi regasite in detaliu toate aceste tipuri de sisteme. Alegerea va fi facuta in functie de necesitati in raport cu tipul de imobil si cu bugetul disponibil. Echipa Altecovent consiliaza si astfel alegerea va fi una ce tine cont si de parerea specialistului, in raport optim privind calitatea si costurile. 

Schimbator de caldura rotativ, ideal penntru maxima de eficienta a sistemului de ventilatie

Altecovent recomanda schimbatorul de caldura rotativ. Acesta are o eficienta demonstrata de 85% si presupune o multitudine de conducte din aluminiu. Ce trebuie stiut despre acestea este ca recupereaza nu doar energia de racire, ci si umiditatea. Astfel, mentine aerul din inceperi unul sanatos, proaspat si nu prea uscat incat sa fie un disconfort pentru utilizator. 

Costurile de racire pentru incaperi va fi unul mai redus. De asemenea trebuie mentionat ca un astfel de schimbator de caldura rotativ face fata unui flux mare de aer. Un astfel de recuperator de caldura rotativ il puteti gasi in oferta de la Altecovent, de la Komfovent. 

In mod special Kimfovent Domekt R450V este unic in clasa sa si detine si certificatul Casa Pasiva. 

Altecovent recomanda ventilatie centralizata cu schimbator de caldura rotativ

Pentru confort sporit in orice tip de incapere, pentru a mentine si aerul sanatos totodata, sistemele de ventilatie mecanica sunt ideale. Acestea pot insuma avantaje de ordin financiar si al eficientei de functionare, daca alegerea este una optima. 

Altecovent recomanda si ventilatia centralizata cu schimbator de caldura rotativ. Aceasta metoda de recuperare a energiei va inlocuieste aerul viciat din interior cu unul proaspat de la exterior, recupereaza caldura aerului extras din incaperi si umiditatea. 

Ofertele de pret sunt personalizate. Cei interesati pot inainta o cerere in acest sens, pot solicita informatii din cadrul paginii oficiale, ventilatiecurecuperarecaldura.ro.

Contact:

0753 967 762

info@ventilatiecurecuperarecaldura.ro

Corund, Harghita