Anemone - floraria care va surprinde mereu

BUCURESTI - 23 august 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Floraria Anemone din Bucuresti este printre preferatele oamenilor. Asta pentru ca aici gasesc flori mereu proaspete, colorate si cu mirosuri imbietoare. Clientii stiu ca aici regasesc servicii profesionale de calitate, motiv pentru care aleg sa creeze aici aranjamente si buchete. Echipa este formata din designeri florali cu experienta vasta in domeniu, fiindca a realiza un buchet e mai complicat decat pare. Tehnicile si cunostintele dobandite de-a lungul anilor le permit sa iti aduca viziunea la realitate de indata ce alegi florile pe care le vrei. De asemenea, iti vor oferi de fiecare data si consultanta, astfel incat sa faci alegerile ideale, iar buchetul final sa fie extraordinar de frumos.

anemone.ro

anemone.ro

Veniti la Anemone sau comandati online

Daca nu aveti timp sa ajungeti la sediu, puteti comanda online de pe anemone.ro un buchet sau aranjament sau puteti contacta telefonic echipa pentru a va pregati unul, iar mai tarziu puteti sa il ridicati. Acestia va vor trimite o poza cu buchetul prin e-mail pentru a se asigura ca este ceea ce va doriti. In plus, daca doriti sa faceti o surpriza cuiva, dar vreti sa pastrati anonimatul, echipa Anemone va ajuta si in acest sens. Puteti trimite un buchet de flori la job, acasa sau oriunde in Bucuresti se afla persoana care va este draga. Comenzile trebuie facute pana in ora 13 daca va doriti livrarea in aceeasi zi, in decurs de cateva ore. 

Puteti gasi aici flori clasice precum trandafirii, crinii, freziile, lalelele, gerbere, insa au disponibile si flori mai speciale, exotice, precum hortensia, lisianthus, astromelia, astilbe. Aici regasiti chiar si plante naturale in ghivece si celebrii trandafiri criogenati, cu ajutorul carora ii puneti spune persoanei iubite ca dragostea fata de ea nu va muri nicicand.

Echipa Anemone se ocupa si de aranjamente pentru evenimente importante precum nunta, botezul sau inmormantarile. Desi florile aduc de obicei in viata noastra fericire, uneori ne aduc alinare. 

Pentru a vizualiza catalogul de flori sau pentru a afla mai multe detalii despre livrare si modalitati de plata, accesati site-ul oficial www. anemone.ro .

Lasati florile sa faca parte din viata voastra!

Contact: 

0721.260.677

floraria@anemone.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/anemone-floraria-care-va-surprinde-mereu