Anul acesta Iepurasul vine cu un cadou pentru intreaga familie, by Masatto

BUCURESTI - 12 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Anul acesta sarbatorile pascale vin cu surprize greu de egalat! Pentru ca am inceput sa pretuim mai mult acele cadouri ce nu pot fi impachetate, cele ce tin de spiritual, de starea de bine, va propunem sa va relaxati, la propriu si sa va bucurati de ofertele noastre. Masatto va inspira sa alegeti un fotoliu de masaj, un cadou cum nu se poate mai potrivit pentru intreaga familie.

Masatto

Masatto

Not a chair, but a lifestyle 

Fotoliile Masatto sunt mai mult decat gadgeturi sau dispozitive pentru masaj. Sunt despre a castiga un mod de viata, de a va defini relaxarea ca parte din fiecare zi. Odata ce devine parte din casa voastra, un fotoliu de masaj va aminteste de ce merita sa fie folosit zi de zi. 

Acest terapeut personal, un maseur desavarsit, isi pune la bataie miscarile sale neobosite, tehnologia de inalta clasa pentru a masa precis, oricand, la orice ora din zi sau din noapte. Un fotoliu marca Masatto este fix tichetul spre o vacanta in fiecare zi, pentru ca atunci cand sunteti masati asta simtiti, ca veti evada! 

Ofertele primaverii 

De cele mai multe ori avem nevoie de un motiv, de un imbold pentru a face un pas concret, de a lua atitudine. Daca mai este nevoie de o incurajare pentru a alege un fotoliu de masaj Masatto trebuie sa va spunem ca ofertele primaverii sunt atractive. 

Oferte personalizate - pentru ca ne place sa credem ca suntem diferiti, avem nevoi diferite si placeri diferite. De ce nu am avea si ocazia de a ne personaliza ofertele la achizitia unui fotoliu Masatto?

Oferte de finantare - 12 rate fixe cu zero dobanda! Te asteptam in showroom-urile noastre pentru detalii.

Testare gratuita, la domiciliu - uneori nu este nevoie sa faci vreun efort pentru a te bucura de un rezultat placut. Daca visati la relaxare, este mai simplu ca oricand sa aveti parte de ea, cu Masatto. Am pastrat activa optiunea de testare gratuita. Putem livra la domiciliu fotoliul dorit, echipa noastra va oferi si instructuaj si timp de 30 de zile va puteti delecta cu sesiuni nelimitate de masaj. Totul gratuit! 

Spune un „Da” hotarat unei decizii care iti va aduce un zambet pe buze si o stare de bine permanenta, recastigata zi de zi prin masaje! 

Contact:

Bucuresti

+40 735 518 967

Cluj

+40 726 748 425

Bucuresti

Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 97

Str. Costin Nenitescu, Nr. 14