Apa alcalina, sursa de sanatate

BUCURESTI - 7 decembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In conditiile in care se pune tot mai mult la indoiala calitatea apei de consum, tot mai multi se indreapta spre consumul de apa imbuteliata. Insa nu orice tip de apa, ci cea alcalina este recomandata. Sacagiu este un renumit furnizor de apa alcalina , Perla Moldovei precum si Aquavia sau Gorna Bania. Pentru a intelege de ce o astfel de recomandare este urmata, trebuie inteles mai intai de toate ce este apa alcalina si ce rol are aceasta pentru organism.

Sacagiu

Sacagiu

Asa cum se gaseste si pe pagina oficiala a celor de la Sacagiu, respectiv www.sacagiu.ro, apa alcalina nu este un remediu, un medicament sau terapie. Este dovedita insa influenta benefica a acesteia asupra organismului ca urmare a consumului constant.

Definitia apei alcalina

O definitie scurta si la obiect a apei alcaline tine de valoarea pH-ului. Aceasta este de peste 7, fata de valorile sub acest prag pe care le are de regula apa imbuteliata, apa de robinet si de orice alt fel, asa cum  se gaseste si in orice supermarket.

Desi pentru unii inca o necunoscuta, apa alcalina are toate motivele pentru a fi consumata. Nu numai ca este sursa de viata, de vitalitate si sanatate pana la urma, insa poate influenta starea de bine si echilibrul din interior. Sa ne gandim ca pana la urma apa este o baza pentru organism, ceea ce acesta are nevoie pentru buna sa functionare. Ori daca nu este una calitativa, atunci nu oferim sanse ca starea organismului sa fie una buna.

Beneficiile apei alcaline

Printre beneficiile cunoscute referitoare la consumul de apa alcalina se numara suportul oferit sistemului imunitar. Are proprietati uimitoare cand vine vorba de efectul antiimbatranire, datorita antioxidantilor. Poate fi de asemenea un real ajutor pentru curatarea colonului, ajutand implicit la o cura de detoxifiere a intregului organism. Si de aici un alt lung sir de aspecte favorizante, ce tin de sustinerea pierderii in greutate si aspecte corelate cu aceasta.

Apa alcalina este sigura pentru consum, fara interdictii. Contine minerale naturale si prin urmare este un cadou al naturii pentru vitalitatea trupului, pentru guri insetate insa care stiu ca ce e mai bun trebuie ales cu atentie.

Ofertele de la Sacagiu

Pentru cei interesati sa consume apa de calitate, apa cu multiple proprietati, Sacagiu are o selectie de branduri ce le pune la dispozitie. In cadrul paginii oficiale mai sus mentionate se vor gasi informatii despre asta; apa alcalina Aquavia, Perla Moldovei si Gorna Bania reprezinta ofertele celor de la Sacagiu. Avand in vedere ca apa alcalina nu este disponibila oriunde pe rafturile din magazine, este necesar a se gasi o sursa de incredere care sa ofere stocul necesar de apa. Asadar, sacagiu.ro este pentru publicul larg sursa pentru sanatate, sursa de apa alcalina atata de necesara organismului.

Pentru ca apa este sursa vietii, pentru ca apa este o necesitate absoluta merita sa nu alegeti orice, ci mai degraba apa de nivel superior privind calitatea si proprietatile. Apa alcalina cel mai bun raspuns in acest sens.