Aportul adus sanatatii de suplimentele nutritive

BUCURESTI - 25 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Tranzitiile intre sezoane, variatiile de temperatura si schimbarile din natura, dar si factori precum stresul, oboseala, epuizarea fizica sau psihica - toate impreuna pot afecta starea de sanatate. O alimentatie variata, complexa, bogata in nutrienti, alaturi de o odihna corespunzatoare si o hidratare pe masura, sunt factori cheie in ceea ce priveste mentinerea unei sanatati optime. Atunci cand chiar si fiind adeptii unui stil de viata sanatos, se resimt efectele unor carente in organism, completarea lipsurilor cu ajutorul unor suplimente alimentare eficiente este o necesitate.

vitamix.ro

vitamix.ro

Cand vine vorba despre suplimente alimentare - Vitamix dispune de o varietate de produse disponibile  pentru publicul larg. Dupa caz si preferinte cei interesati pot alege intre cele sub forma de capsule, de tablete, pulberi, drajeuri, siropuri etc. Cu un continut optim de nutrienti - in functie de efectele pe care le asigura, acestea sunt recomandate în consum moderat. A se avea in vedere ca sunt doar un supliment al aportului de substante hranitoare oferit in principal prin alimentatie organismului.

Rolul suplimentelor alimentare in nutritie

Fiind comercializate astazi la scara larga la nivel de tara, poate exista confuzia intre suplimentele alimentare ce vin insotite de calitatile ce ofera acest statut si cele care sunt departe de a-si indeplini rolul in organism.

Avantajul celor puse la dispozitie pe vitamix.ro , indiferent de tipul produsului, este ca intrunesc caracteristicile privind calitatea si siguranta pe care o pretind. Astfel, este eliminata grija ca vor fi ineficiente sau ca vor produce reactii nedorite.

In functie de sezon, corpul uman este influentat de schimbarile ce se petrec in natura, astfel ca se poate confrunta cu anemii sau alte carente care vor influenta starea de bine. Interventia la timp, prevenirea unor afectiuni mai grave este cel mai important pas de realizat in acest stadiu. Atunci cand acestea se instaleaza deja, recomandarea specialistilor este de a consulta medicul personal, pentru a stabili un diagnostic si ulterior un tratament optim.

Pentru ca grija pentru sanatate este naturala, oricine doreste sa se mentina mereu in forma, indiferent de factorii externi, beneficiaza de produse de calitate variate si costuri echilibrate pentru suplimentele alimentare dorite pe vitamix.ro.

 

Taguri: vitamix.ro