AQUAVIA – esenta vietii moderne sanatoase

BUCURESTI - 22 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Apa este esentiala vietii, aceasta asigurandu-ne o hidratare corespunzatoare, dar si un echilibru optim in organism, in conditiile in care are proprietati benefice. Exista mai multe categorii de apa, iar dintre acestea, cea alcalina este dintre cele mai apreciate, datorita numeroaselor efecte pozitive pe care le are asupra organismului uman.

sacagiu.ro

sacagiu.ro

Cu un set unic de caracteristici specifice, Aquavia este apa care se situeaza in topul produselor din aceasta categorie, fiind preferata de cei care acorda o atentie deosebita hidratarii. Extrasa dintr-un loc deosebit, situat intr-un acvifer din panza freatica, in depozite de pietrisuri si nisipuri ale albiei Sacuieului, se remarca printr-o multitudine de proprietati.

Sacagiu.ro , magazin specializat in distributia de apa alcalina, iese in intampinarea celor interesati cu astfel de produse, caracterizate de calitate, dar mai ales de naturalete. Produsele provin din surse sigure, astfel ca furnizorul garanteaza calitatea lor.

Aquavia – calitati si beneficii

Diferenta intre apa normala si cea alcalina se realizeaza usor. Daca prima poate prezenta aciditate si in timp poate avea efecte negative asupra organismului, cea alcalina asigura echilibrul acestuia, alaturi de un pH corespunzator. In fapt, si gustul racoritor si usor catifelat al acesteia este sesizabil, datorat nivelului ridicat de alcalinitate.

Consumul produsului Aquavia este recomandat mai ales pentru beneficiile pe care le aduce, dintre care o hidratare corespunzatoare se face remarcat. Altfel spus, acest tip de apa reuseste sa aduca echilibrul naturii direct in corpul uman.

De ce este considerata Aquavia esenta vietii moderne sanatoase? Ceea ce o recomanda este calitatea premium. Indiferent de nevoile pe care le are fiecare sau de mediul in care traieste, efectele ii asigura starea necesara pentru eficienta in indeplinirea sarcinilor si asta se datoreaza continutui ridicat de antioxidanti, dar si alte substante nutritive.

Produsul actioneaza in gratitudine fata de natura, iar asta este cu atat mai mult de apreciat. Aduce in casa fiecaruia natura in forma sa cea mai pura. Restituind in acelasi timp natura pentru tot ceea ce aceasta are de oferit.

Nivelul ridicat al pH-ului este datorat indeosebi faptului ca se formeaza bicarbonatul de sodiu in mod natural. Procesul este sustinut de rocile magmatice alternate care dizolva elementele alcaline. Prezenta ionilor de hidrogen carbonat este de asemenea de remarcat.

Dintre cele mai importante beneficii aduse de apa alcalina asupra sanatatii amintim echilibrul asigurat al organismului, regenerarea celulelor, eficientizarea proceselor circulatorii si respiratorii, detoxifierea organismului prin eliminarea de substante reziduale si toxine, reducerea tensiunii arteriale, a trigliceridelor si a colesterolului, reglarea apetitului, dar si scaderea retentiei de apa.

De ce este preferata apa alcalina?

Dupa cum se stie, aciditatea reprezinta cauza aparitiei a numeroase probleme de sanatate, chiar cu caracter grav. Acest fapt se datoreaza capacitatii sale de a creste abilitatea corpului de absorbire a diversilor nutrienti si minerale. Reuseste sa produca o energie suficienta in celule, spre deosebire de alta apa care reduce capacitatea de regenerare si de reparare. De asemenea, nu se mai pune problema predispozitiei la boli, toxicitate si tumori in cazul consumului constant al apei Aquavia.

Iata asadar de ce este considerat produsul esenta vietii moderne sanatoase si de ce este preferata introducerea sa in consumul zilnic. Cei interesati de acesta il pot comanda la un pret avantajos de pe sacagiu.ro.

 

Taguri: sacagiu.roaquavia