Avantaje de colaborare cu Bmes, comerciant de motoare electrice diverse

BUCURESTI - 21 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Atunci cand vine vorba de aplicatii industriale si domenii de activitate din aceasta sfera, se intelege automat ca investiile sunt pretentioase si necesita respectarea standardelor diverse. De aceea, Bmes este recunoscut drept nume de reper pe nisa de motoare electrice. Nu doar gama de produse de acest gen reprezinta un avantaj pentru public, ci insasi grija cu care Bmes pune la dispozitie solutiile personalizate, precum si calitatea a ceea ce ofera.

Motor electric Bmes

Motor electric Bmes

Bmes pune la dispozitie motoare electrice cu turatii reduse, cu frana, monofazate, antiex sau cele de curent continuu. Gama sa este completata si de piesele de schimb. Interesant este ca motoarele de orice fel vin in varianta standard, dar si cu aspecte optionale, ceea ce inseamna ca prin colaboarea cu Bmes se poate opta pentru un motor adaptat la conditiile de utilizare. Acest aspect inseamna deci solutii ce se indreapta mai specific catre domeniile de utilizare a motoarelor in cauza.

Avantaje oferite de Bmes

Consiliere - alegerea unui tip de motor are legatura cu toate aspectele tehnice si nu numai. De aceea, parerea unui specialist este in masura sa faca diferenta. Bmes dispune de o echipa bine pregatita si dinamica, care tine pasul cu schimabarile, care se raporteaza la vastele domenii si aplicatii ale motoarelor de care dispune, astfel ca partea de consiliere, la nevoie, este relevanta.

Gama de piese de schimb - nu doar tipurile de motoare electrice sunt variate, dar in raport cu acestea si gama de piese de schimb este importanta. Bmes dispune de stoc de piese originale, de la placi de borne pana la scuturi, flanse si multe altele.

Garantie si reparatie - produsele puse la dispozitie sunt demonstrativ calitative si cu durata lunga de viata. In functie de modul in care sunt respectate conditiile de utilizare sau din diverse motive cand se impune service si reparatie, aceeasi sursa poate fi de ajutor. Asadar Bmes ofera servicii complete si o experienta complexa pentru colaboratorii sai. Reparatiile solicitate pot fi realizate si pentru motoarele care au iesit din garantie.

Solutii speciale - exista o serie de caracteristici optionale pe care motoarele electrice le pot avea. Printre acestea se numara turatiile, frana, ventilatie auxiliara sau protectie ridicata la praf sau alti factori, umiditate spre exemplu. La cerere se pot executa si motoare electrice trifazate speciale. Acest lucru inseamna posibilitatea de a alege un motor ce corespunde cu cerintele domeniului de utilizare, aspectele de acest gen fiind menite sa ii sporeasca functionalitatea pe termen lung.

Masuri prompte - cu distribuitori peste tot in tara, Bmes poate asigura prezenta unui specialist la locatia impusa, in vederea montarii sau schimbarii unui motor electric.

Prin activitatea desfasurata, adresandu-se industriilor diverse, Bmes indeplineste cu succes criteriile exigente cu privire la alegerile de motoare electrice. Toate tipurile de motoare au certificarea calitatii, demonstrand ca respecta normele europene.

Pentru cei interesati, exista posibilitatea de a cere oferta de pret prin formularul online. De asemenea, catalogul de produse este disponibil online, in cadrul paginii oficiale.