Avantaje privind mobilitatea - rotile pivotante de la Tente Romania

BUCURESTI - 4 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Ideea de a beneficia de mobilitate sporita, alaturi de o stabilitate pe masura este una ce surade publicului, indiferent de industrie. Cu posibilitatea de a efectua rotirile in orice directie, rotile pivotante se deosebesc prin manevrabilitatea deosebita pe care o asigura.

Cu experienta indelungata in domeniul productiei de roti si role, Tente Romania iese in intampinarea celor interesati de modelele pivotante cu optiuni variate.

Caracterstici si avantaje ale rotilor pivotante de la Tente

Avantajul ce insoteste rotiile din aceasta categorie se refera mai ales la manevrabilitatea inalta pe care o prezinta, fapt valabil indiferent de greutatea si dimensiunea lor sau a sarcinilor.

Acolo unde nevoia este de a realiza modificari constante de directie, sunt aliate de incredere, de altfel constituie aceasta si o caracteristica necesara in ceea ce priveste carucioarele de cumparaturi, printre altele. Se preteaza si acelor spatii stramte, unde mobilitatea ar fi limitata. Sunt deci o alegere ideala pentru aplicatiile in care e de dorit ca schimbarea de directie, rotirea sa se realizeze cu minimum de efort.

Specialistii Tente Romania recomanda rotile pivontante pentru parcurgerea unor distante scurte, intrucat cele lungi impun nevoia de a combina conceptul cu rotile fixe, pentru o deplasare dreapta. Exista si aceasta varianta, in care se realizeaza montarea a doua roti pivotante si a uneia fixe, deplasarea fiind astfel dreapta si in jurul colturilor.

De asemenea in randul avantajelor intra si stabilitatea pozitiei echipamentelor din dotarea carora aceste roti fac parte. Dispozitivul de blocare cu care sunt dotate rotile pivotante de la Tente inglobeaza un mecanism profesional, atent gandit. Potentialul de rulare este optim datorita protectiei fiabile incluse, reprezentata de sistemele de inchidere centralizate ale rotilor, intr-o simpla miscare. Astfel de role pivotante cu blocare pe roata sunt disponibile in catalogul producatorului.

Ofera si posibilitatea de blocare totala, realizata cu ajutorul unei rotile pivotante. Cea cu capacitate de blocare directionala este optima cand vine vorba despre distantele drepte.

Indiferent de mediul in care se vor folosi, ca e vorba despre role pentru scaune, roti pentru echipamente de spital sau aparaturi variate, pe tente.com/ro-ro sunt diponibile optiuni variate la costuri echilibrate.