Benzile desenate, sursă de inspirație pentru producătorii de sloturi online

BUCURESTI - 28 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru jucătorii de orice vârstă, sloturile inspirate de desene animate sunt în topul preferințelor. Din anii ’30, chiar de la apariția lor, benzile desenate și-au pus amprenta în diferite domenii ale culturii moderne, iar producătorii de jocuri nu au ratat ocazia de a se inspira din acestea pentru a realiza jocuri de tip slot iubite și apreciate de jucători.

jocsloturi.ro

jocsloturi.ro

Jocurile video te plasează în mijlocul acțiunii, alături de personajele favorite. Mulți jucători sunt deja fani ai benzilor desenate cu super-eroi, precum Batman, Superman sau Hulk. Atunci când pe role se învârt personajele din benzi desenate, iar coloana sonoră însoțește acțiunea, jocul e mai antrenant și plăcerea de a câștigă este mai mare.

Top 5 sloturi online gratis inspirate din benzi desenate

1.      Pink Panther

Pantera Roz și aventurile sale alături de inspectorul Clouseau i-au atras pe dezvoltatorii de la Playtech și au creat un joc cu 5 role și 40 de linii de câștig, disponibil online inclusiv pe dispozitive mobile. Grafică delicioasă și colorată, amuzamentul pe care îl oferă un astfel de joc este completat de coloana sonoră de neuitat a celebrului film Pantera Roz. Simpaticele personaje sunt acum simboluri de joc, alături de cărți de joc de la 10 la A, o lupă, vopsea roz, etc. Pantera Roz este chiar simbolul Wild, iar prezența a 5 simboluri identice îți aduce un câștig semnificativ. Pink Panther este simbolul Wild, în timp ce amprenta de labuțe roz este simbolul Scatter.

2.      Justice League

Dacă te distrează benzile desenate DC, dacă îți plac aventurile super-eroilor celebri Superman, Batman sau Wonder Woman, sigur vei aprecia slotul Justice League, inspirat de benzile desenate cu același nume. O caracteristică specială a acestui joc este declanșarea unui Superhero Respin la fiecare învârtire a rolelor de joc. Fiecare din personaje îți oferă un număr anume de rotiri gratuite pe role, runda bonus Free Spins fiind cea mai populară caracteristică specială la sloturi online gratis. Cel care aduce cele mai multe câștiguri este chiar Superman care este simbolul Wild și are capacitatea de a transforma orice personaj în simbol WILD. În plus, câștigurile pentru combinațiile de simboluri identice la care a contribuit un simbol Wild  sunt dublate. 

3.      Iron Man

Unul din cele mai îndrăgite și cunoscute filme cu supereroi este inspirat din benzi desenate. Filmul Iron Man a cunoscut mai multe versiuni de-a lungul timpului, iar succesul de necontestat a adus celebritate inclusiv slot-ului cu același nume, creat de Playtech. Iron Man este un slot cu 5 role de joc și 25 de linii de plată fixe, în care grafica deosebită și fundalul sonor te introduc în lumea fantastică a aventurilor lui Iron Man. Jackpotul progresiv , multiplicatorii dar și rotirile gratuite fac din acest joc deliciul tuturor, indiferent că sunt jucători începători sau experimentați.

4.      Spiderman

Spiderman este unul dintre cele mai cunoscute și iubite benzi desenate create vreodată, care a încântat copilăria multora dintre noi, dar și în întreaga lume. Versiunea slotului Spiderman este atât de clasică încât pare aproape o copie a celebrelor desenelor animate Spiderman din anii 1990. Bonusurile și personajele populare, precum Mary Jane și inamicul lui Spiderman își aduc contribuția la joc, iar dacă ești fan al filmelor Spiderman îți va plăcea cu siguranță și slotul. Jocul are 5 role de joc, pe 3 rânduri, cu 25 de linii de plată. La nivelul graficii, creatorii jocului au pus în prim plan blocurile uriașe și orașul că fundal, inspirat de benzile desenate iar coloana sonoră te transpune cu adevărat în atmosfera de desene animate.

5.      Judge Dredd

Judecătorul Dredd este un joc de tip slot dinamic și antrenant, ce are ca tema personajul de benzi desenate. Acest slot dezvoltat de NextGen oferă multiplicatori, runde bonus, simboluri WILD suplimentare și rotiri gratuite. Judge Dredd prezintă 5 role și 25 de linii câștigătoare. Simbolul WILD este chiar însuși judecătorul Dredd, care împarte dreptatea și îi apără pe cei nevinovați. Jocul îți oferă și o rundă specială Super Bet, care aduce câștiguri suplimentare, dar și o rundă bonus Free Spins, premiile din timpul rotirilor gratuite dublându-se. 

Fanii adoră super-eroii din cărți și filme, dar acesta nu este singurul motiv care explică popularitatea sloturilor inspirate din benzi desenate. Aceste sloturi online sunt foarte atractive prin mega jackpoturi, runde bonus și o grafică colorată, iar producătorii de sloturi online lansează în continuare sloturi cu personaje din cele mai populare benzi desenate sau îmbunătățesc variantele deja existente.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/benzile-desenate-sursa-de-inspiratie-pentru-producatorii-de-sloturi-online