Biroul de traduceri Inova si avantajele unei colaborari cu specialistii in traduceri

BUCURESTI - 10 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail


Sunt situatii diverse, oficiale, in care se impune nevoia de a prezenta un act tradus. Pentru astfel de cazuri nu exista alte optiuni decat cea de colaborare cu un specialist in domeniu. Inova poate fi un raspuns potrivit in acest sens, oferind celor interesati nu doar o munca calitativa in timp optim, ci si traduceri variate din si in limbi diverse.

Inova

Inova

Pentru cei din capitala, Inova Traduceri este usor de reperat si la sediul fizic, dar din ratiuni practice exista optiunea de a colabora fara a tine cont de distante, prin intermediul online-ului. Mai mult decat atat, Inova permite celor interesati sa ceara cotatie de pret si deci sa se informeze corect inainte de a demara o colaborare.

Optiuni si avantaje oferite de Inova

Atunci cand sunteti in cautarea unui birou de traduceri, descoperind biroul de traduceri Inova regasiti un loc unde se pot realiza de fapt mai multe tipuri de servicii: traduceri, apostilari, legalizari, supralegalizari, interpretari. O echipa bine pregatita poate raspunde prompt solicitarilor pentru realizarea unor traduceri din si in peste 30 de limbi. Aceeasi diversitate este intalnita si cand vine vorba la tipurile de traduceri.

De la domeniu la domeniu, termenii de specialitate schimba modul in care se poate realiza o traducere. Asadar, Inova poate solutiona cu succes traduceri juridice, economice sau literare, medicale sau tehnice si nu numai. Este o dovada in plus a profesionalismului cu care se dedica publicului larg.

Traduceri autorizate

O siguranta in plus ca serviciile sunt de calitate se refera la traduceri autorizate engleza Inova. Prin semnatura si stampila traducatorului se realizeaza  practic garantia muncii sale, cu mentiunea asumata ca nu au fost modificate continutul si sensul textului original.

Alte avantaje pe care publicul consumator le are in colaborare cu Inova se refera la timpul eficient si preturile echitabile. Se pot realiza si traduceri in sistem de urgenta, in orice caz existand si o estimare de timp. Traducerea include desigur si verificarea aferenta astfel incat rezultatul final sa fie lipsit de erori, greseli strecurate. Pentru verificari extra a unor traduceri realizate de alti traducatori, Inova pune la dispozitie serviciul de proofreading.

In ceea ce priveste preturile Inova aplica principiul transparentei si corectitudinii. Poate fi ceruta cotatia de pret, informativ, inainte  de solicitarea traducerii. Pretul difera de  mai multi factori, de la numarul de pagini, volum de munca, la domeniul traducerii.

Experienta echipei este un alt atu, intrucat in existenta acestui birou de traduceri realitatea practica a  adus desigur si o contributie unica, despre  care sunt cerintele si asteptarile publicului. Inova reuseste cu succes sa faca fata solicitarilor, sa fie solutie rapida, dar si eficienta in a oferi traduceri corecte. In acest demers, dupa caz, se va pastra si o comunicare deschisa, pentru ca solicitantul sa inteleaga parcursul demersului si sa justifice si timpul alocat unei lucrari.

Un birou de traduceri ofera nu doar un serviciu, ci o solutie. Implicatiile traducerilor sunt uneori la nivel extins, sunt acte de care depind decizii sau se justifica anumite situatii. Asadar, alegand responsabil inseamna ca biroul de traduceri Inova sa va fie ajutor. Detalii despre colaborare si contact se regasesc in cadrul paginii oficiale servicii-traduceri.ro.