Bratarile din piele naturala – o incantare pentru publicul in cautare de accesorii cu stil

BUCURESTI - 27 august 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

O tinuta stilata este cea care a fost completata atent, cu accesoriile potrivite. Dorinta de nou, de inedit stapaneste pe oricine si mai ales pe cei pentru care detalii de tipul bratarilor, spre exemplu, fac diferenta totala.

oldskipper.ro

oldskipper.ro

Bratarile din piele naturala par sa reprezinte o adevarata incantare, atat pentru publicul feminin, cat si pentru reprezentantii masculini. Nu orice tip de astfel de accesorii reuseste sa se plieze insa pe vastele lor preferinte. Bratarile Old Skipper au intrecut orice asteptari, fiind definite nu doar de pielea de o calitate exclusiva din care sunt realizate acestea, dar si de o eleganta inegalabila. Acestea pot fi vizualizate si comandate simplu si rapid – de pe oldskipper.ro .

Sunt diferite, aduc un plus de personalitate tinutelor, sunt disponibile in modele variate, paleta coloristica este de asemenea una diversificata. Astfel de plusuri nu pot fi trecute cu vederea – nu cand constituie solutia ideala de a oferi o nota de stil outfit-ului.

Diversitatea bratarilor Old Skipper duce eleganta tinutelor la alt nivel

Prin ce se deosebeste aceasta linie de bratari de modelele clasice, care abunda piata la ora actuala? Ei bine, acestea vin cu avantajul ca sunt confectionate manual. Asta inseamna ca fiecare in parte beneficiaza de atentia si migala expertilor care depun pasiune in realizarea unor bratari deosebite.

Tehnicile abordate si imbinaturile specifice acestor bratari reusesc sa schimbe definitia acestor accesorii aparent cu rol secundar in elemente de atractie, chiar piese centrale in tinute.

Sunt potrivite atat pentru partea masculina, cat si pentru cea feminina, majoritatea modelelor de pe oldskipper.ro fiind unisex. Acestea prezinta si avantajul ca pot fi purtate atat la tinute elegante, cat si smart-casual sau chiar casual in anumite contexte.

Contribuie la diversificarea bratarilor, respectiv la scoaterea acestora din anonimat modul interesant in care se face inchiderea. Este vorba despre inchizatoarea de tip ancora. Aceasta trimite cu gandul la mare, la distractie, la relaxare, dar totodata si la eleganta si stil. In principal alegerile vizeaza modelele cu ancora din otel inoxidabil, cu toate ca sunt optiuni atragatoare si cele cu ancora placata cu aur sau cele cu inchidere de tip brida. Referitor la metal, acesta are capacitatea de a-si pastra estetica si atunci cand se afla in contact prelungit cu apa.

In ceea ce priveste materialul in sine din care este confectionata bratara - pielea naturala, aceasta beneficiaza de o atentie deosebita in timpul crearii accesoriilor. Old Skipper este emblema calitatii, a bratarilor care trec cu succes testul timpului, iar asta se datoreaza faptului ca pielea trece printr-un proces de prelucrare ce vizeaza standarde calitative inalte, ce ii pastreaza proprietatile, deci se mentine excelent in timp.

Unii considera o reala provocare alegerea bratarii in dimensiunea potrivita. Este destul de dificil a estima care este cea potrivita, mai ales cand achizitia vizeaza un magazin online precum oldspikker.ro. Cei care aleg acest site insa beneficiaza si de un ghid util pentru o alegere corespunzatoare – exista si rigla ce poate fi utilizata pentru a determina lungimea ideala.

Iata ca linia de bratari Old Skipper reprezinta o optiune de actualitate, special dedicata celor care doresc sa completeze tinute de succes, in trend cu moda.