Brodank dispune si de optiuni de prosoape pentru hoteluri

BUCURESTI - 16 octombrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Brodank Comarnic, cunoscut producator de lenjerii si textile pentru hoteluri, include in oferta sa si gama de prosoape pentru hotel. Acestea respecta desigur toate reperele de calitate ale unor textile ce sunt folosite de fiecare oaspete in parte. Prosoapele pentru hotel sunt o emblema a locatiei de cazare, oferind sau nu un nivel optim de confort.

Prosoape Brodank

Prosoape Brodank

Din punct de vedere al comenzii de prosoape hotel se tine cont de durabilitatea acestora si de materialele calitative. Asadar, Brodank propune prosoapele din bumbac, cu bucla de bumbac 100%. Acestea sunt recunoscute pentru calitatea lor, gradul mare de absorbtie. Astfel, la folosire astfel de prosoape indeplinesc realmente scopul practic pentru care au fost create. In plus, pe termen lung, acestea isi vor dovedi de asemenea calitatile, oferind rezistenta ca urmare a spalarilor frecvente.

La pachet cu astfel de avantaje Brodank ofera si preturi bune, de producator, aspect de care se bucura toti cei care decid o colaborare cu acest brand. In plus, completarea gamei de oferte vine cu halate de baie, de aceeasi calitate dovedita, care sa ofere hotelierilor solutia potrivita pentru baile din dotare.

Prosoapele pentru hoteluri

Prosoapele produse de Brodank sunt de inalta clasa, putand face fata cu succes chiar si exigentelor ce se impun cand vine vorba de unitatile de cazare de 5 stele. De asemenea, pot fi alese dupa specificatii ale solicitantilor, pentru a se conforma cu un anumit nivel de buget, prosoape potrivite pentru hoteluri de orice rang, pentru pensiuni si moteluri.

Regula principala tine de tipul de material folosit astfel incat sa corespunda cu necesarul de calitate. Astfel, este preferat bumbacul in cele mai multe dintre cazuri. Un plus de stil vine si cu oferta personalizarii, tinand cont ca Brodank se preocupa si de acest aspect. Se poate alege metoda jacquard, broderie sau imprimare. Oricare dintre acestea inseamna o maniera de a personaliza cu logo-ul unitatii in cauza. Acest lucru contribuie desigur la partea de design, fiind totodata si preocuparea unitatii hoteliere de a-si face cunoscut brandul si de a oferi oaspetilor o experienta de apreciat.

Din punct de vedere al dimensiunilor, precum si din punct de vedere cromatic, prosoapele pentru hotel pot fi alese din gama de la Brodank, una vasta de altfel. Insa, de cele mai multe ori exista specificatii anume, detalii specifice ce sunt urmate, ca nevoie de a iesi in evidenta si de a dota unitatea in cauza cu prosoape variate. Cele de baie sunt si cele mai frecvent cerute.

Pentru bai sau sauna, prosoape pentru zona de restaurant de ce, toate pot fi achizitionate de la Brodank. Pentru cei care stiu gama de produse, mai ales cele de lenjerii de pat, este un real avantaj de a putea alege din acelasi loc toate textilele necesare. Cu profesionalism demonstrat, cu experienta si cu dedicare, Brodank deserveste celor cu astfel de nevoi.

Pentru cei interesati sa descopere si gama de prosoape in cadrul paginii oficiale, lenjerii-hotel.ro , se vor gasi optiuni, cu detalii despre ce se poate alege, cat si despre tipuri de prosoape deja realizate la cerere.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/brodank-dispune-si-de-optiuni-de-prosoape-pentru-hoteluri