Brodank si textilele pentru hotel – o afacere cu traditie

BUCURESTI - 16 iulie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Persoanele ce detin societati comerciale in zilele de astazi cu siguranta ca au gustat putin din cheia succesului., O afacere buna si de senzatie in prezent are cateva ingrediente ce stau la baza ei. Acestea sunt reprezentate atat de o conducere buna, cat si de o echipa unita. Cu siguranta ca industria textila avanseaza cu pasi repezi, fiecare angajat necesita sa se documenteze despre aceasta. Astfel, nu poti oferi sfaturi eligibile clientilor daca nu esti documentat.

lenjerii-hotel.ro

lenjerii-hotel.ro

Brodank este una dintre cele mai vechi si de traditie afaceri din industria textila din Romania, avand o vechime de peste 25 de ani. Aceasta si-a creat un rang ridicat vizavi de produsele sale, clientii neincetand sa apeleze la solutiile pe care le propune. Astfel, dezvoltarea constanta si ambitia fac din Brodank sa fie printre liderii de piata din nisa activitatii sale.

Produsele textile Brodank

Atunci cand vine vorba de industria hoteliera, calitatea este un cuvant cheie ce inglobeaza fiecare aspect. Totusi, aceasta se gaseste la pachet cu produsele aferente. Printre aceste se gasesc game variate de prosoape hotel ce sunt mai mult de necesare atat intr-o baie, cat si intr-o incapere sau dressing. In general, prosoapele realizate pentru hoteluri sunt dedicate si uzului casnic.

Tesaturile lor sunt de apreciat, acestea fiind un prim detaliu ce atesta calitatea. Totodata, materialele fine si pufoase cu care sunt create prosoapele au rolul de a aduce confort clientului. Calitatea de a absorbi apa si de a curata si a usca foarte bine trebuie sa fie si ea luata in calcul odata ce se apeleaza la un serviciu de acest fel. Prosoapele pot avea sau nu model, in functie de preferintele celor care doresc sa apeleze la acest serviciu dedicat in special hotelurilor.

Deseori, aceste produse sunt insotite de culoare alba, avand scopul de a transmite o senzatie de curatenie, fresh si calmanta. Atingerile materialul asupra pielii sunt extrem de importante, deorece clientul isi poate da seama cu usurinta daca produsul folosit este unul bun sau nu.

Acest produs este gasit pe Brodank, specialistii firmei putand sa faca specificatii atunci cand vine vorba de felul in care a fost compus produsul sau modalitatea prin care va putea fi transportata. Iata si cheia succesului lor: atentia la fiecare detaliu. Desigur ca fiecare prosop detine propriile caracteristici care sunt inglobate cu preferintele clientului. Astfel, Brodank devine un etalon de incredere.

Motivele folosirii textilelor de la Brodank

Dupa cum s-a specificat, principalul motiv pentru care este esentiala folosirea unul prosop dintr-o gama variata este reprezentat de caracteristicile specifice - calitatea si aspectul. Aceasta este si o alta explicatie ce vine insotita de succesul Brodank. Producerea fiecarei piese este foarte importanta pentru o firma de incredere.

Preturile pot varia, insa odata ce clientul a stabilit cantitatea de care va avea nevoie, echipa Brodank poate face diverse promotii si ofere care sa ii ajute in activitatea lor.

Brodank este o afacere de succes, aceasta industrie de fabricare textila urmand in fiecare zi colaborari bune care aduc fiecarui client zambetul pe buze pana si in zilele nefavorabile.