Cabinetul de avocatura Emilia Kruk sprijina actiunile de contestare a sechestrului auto

BUCURESTI - 1 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cabinetul de avocatura Emilia Kruk pune la dispozitia publicului larg din Italia servicii si consiliere juridica. Printre altele, puteti solicita aici sprijin in actiunile civile de contestare ale masurilor de tip sechestru auto .

emiliakruk.ro

emiliakruk.ro

Sechestrul auto, una din cele mai comune situatii

In Italia verificarile auto sunt frecvente si cum legea in vigoare si codul rutier permit, exista amenzi usturatoare, completate de multe ori de sanctiuni ce prevad camion sub sechestru. Un astfel de caz, va poarta spre nevoia de a cauta un avocat competent, cunoscator al limbii italiene, care are experienta in drept civil si, mai ales, care da dovada de promptitudine. 

Emilia Kruk se arata disponibila pentru a sprijini astfel de actiuni. Datorita unor colaborari cu diverse cabinete de avocatura din toata Italia, va raspunde in timp optim pentru solicitarile de acest fel. Veti fi ghidati ce sa faceti si care sunt pasii legali pentru a minimaliza costurile aferente sechestrului, pentru a recupera bunurile din camion, daca erati in timpul unui transport. 

Contestatie la sechestrul auto

Exista cai legale prin care cei care au parte de sechestru auto sa poata sa isi gaseasca calea legala de a castiga dreptatea. In acest sens, in functie de particularitatile cazului, Emilia Kruk va oferi sprijin complet, va va reprezenta in instanta si va ajuta sa depuneti contestatie. 

Totul se va desfasura in limba italiana si in decurs de cateva saptamani, avand in vedere ca perioada sechestrului este de 3 luni. Pentru plata stationarii, spre exemplu, veti gasi modalitati prin care sa reduceti costurile. Datorita experientei din domeniu, Emilia Kruk si echipa de avocati din cadrul acestui cabinet de avocatura va ghideaza cum sa faceti, astfel incat sa obtineti un rezultat cat mai favorabil pentru situatiile de acest gen. 

Acest cabinet de avocatura se adreseaza in mod special romanilor din diaspora, stabiliti in Italia. Cu experienta in drept penal si civil, cu un vast portofoliu de cazuri rezolvate si de dosare procesate, aici veti gasi rezolvarea unor situatii legale. Aveti nevoie de persoana cu experienta care sa va ajute, indiferent din ce zona a Italiei sunteti. Descoperiti ajutorul juridic aici - emiliakruk.ro. 

 

Contact:

0759128250

info@emiliakruk.ro