Cadouri originale de Secret Santa - recomandari si oferte de pe 3gifts.ro

BUCURESTI - 16 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Deja se simte in aer minunata caldura a Craciunului si la birou deja se anunta tragerea la sort pentru Secret Santa. Acest obicei este preluat din occident si de mai multi ani incoace majoritatea corporatiilor au adoptat-o, pentru a imparti minunate cadouri inainte de mult asteptatul concediu dedicat sarbatorilor de iarna.

Cadouri Secret Santa

Cadouri Secret Santa

Cadourile pentru colegii de la birou sau pentru sef nu sunt asa de usor de ales. Timpul petrecut la locul de munca nu ofera destule oportunitati pentru a afla activitatile si pasiunile colegilor din afara orelor de munca. Totusi, biletele au fost impartite si cadoul destinat colegului sau colegei inca este pe un raft undeva intr-un magazin. O sursa de inspiratie este magazinul online 3gifts.ro. In catalogul virtual, cei interesati de cadouri inedite sunt invitati sa descopere categoria dedicata articolelor ce pot fi oferite de Secret Santa.

Secret Santa se apropie - sugestii de cadouri de pe 3gifts.ro

Cand vine vorba despre cadouri este important ca alegerile sa fie in special orientate spre context. De Craciun, cadourile pot fi de multe tipuri, dar daca este vorba despre colegii de la birou sunt ideale acele articole utile si in acelasi timp distractive. Contextul organizarii de Secret Santa reprezinta un motiv de bucurie, de voie buna si este insotit de urari de bine pentru Craciun si Anul Nou.  Astfel, in cele ce urmeaza vor fi prezentate cateva sugestii de cadouri de pe 3gifts.ro.

                *Dozatoare de bautura, vin si accesorii

Craciunul inseamna petrecere, voie buna si intalniri de neuitat cu prietenii si familia. Un dozator de bautura de pe 3gifts.ro reprezinta contextul perfect pentru petreceri si se incadreaza in orice living. Este un cadou util si in acelasi timp indeplineste si cerinte estetice.

Cei interesati gasesc mai multe variante in acest sens. Un exemplu este dozatoruul de bere cu led, dar si varianta dozatorului de bautura vintage este o optiune daca esti Secret Santa pentru un coleg.

                *Oglinzi cu led

Cadourile pentru colege ar trebui sa fie rafinate si feminine, asa cum sunt si ele tot timpul anului la birou. O oglinda pentru cosmetica, cu leduri, este un articol care respecta codul bunelor maniere in ceea ce priveste tipurile de cadou oferite unei doamne sau domnisoare. Mai mult decat atat, o astfel de oglinda cu led este un cadou practic si elegant in acelasi timp.

Mai multe idei de cadouri pentru Secret Santa gasesc cei interesati pe 3gifts.ro, in categoria dedicata acestor tipuri de cadouri oferite de Craciun in majoritatea corporatiilor.