Cadouri potrivite pentru barbati, alese din gama de la Ghizbi

BUCURESTI - 19 septembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cadourile au fost in istorie motiv de cearta, disputa, de razboaie sau de pace. Sunt alegeri de capatai, desi la ora actuala se tine cont mai degraba de simbolistica a ceea ce se ofera. In functie de aceste alegeri exista si sansa de a surprinde, de a delecta, de a impresiona de ce nu. Asadar interesul va fi mereu acela de a alege un cadou ce se potriveste persoanei si ocaziei.

Ghizbi

Ghizbi

Magazinul online de profil, ghizbi.ro , pune la dispozitie printre altele si o selectie de cadouri barbati. Aici se vor gasi optiuni interesante pentru reprezentantii masculini, atipice, cadouri personalizate dedicate barbatilor de orice categorie de varsta.

Cadouri clasice, reinterpretate

Se spune despre unele cadouri ca sunt din categoria clasica si cu care nu ai cum sa dai gres. Insa cand sunt si imbunatatite, cu posibilitate de a le personaliza, cu atat mai mult ai sanse de a iesi in evidenta si a multumi destinatarul tau cu o alegere apreciata. La Ghizbi astfel de cadouri sunt un lung sir de optiuni.

Dintre acestea se remarca spre exemplu tricourile cu mesaje. Acestea sunt fara doar si poate o alegere inspirata. Asta pentru ca in simplitatea lor – fiind vorba de tricouri albe, clasice – acestea transmit la propriu un mesaj interesant. Personalizarea este gratuita, mesajul fiind unul cu tenta hilara: “tricou cu burta”, “a durat 18 ani ca sa arat atat de bine” sunt doar cateva exemple in acest sens.

De asemenea, canile personalizate fac furori. Acestea sunt lucruri utile, oricand si pentru oricine; au insa un farmec aparte in conditiile in care mesajul ce troneaza pe ele este unul ce starneste amuzamentul. In cazul canilor se poate alege ca grafica sa fie pe ambele parti, sa se personalizeze cu fotografie sau cu mesaj. Ai mana libera in a dori ca imprimarea sa fie de un stil anume.

Cadouri de impact emotional

Atunci cand oferi o rama foto transmiti automat ideea de pretuire a amintirilor. Dar mai cu seama cand aceasta este si personalizata ai sanse garantate de a iesi in evidenta prin ceea ce oferi. Un astfel de cadou poate fi rama din lemn dedicata unui bunic, cu care il vei emotiona. Poate fi vorba de asemenea de o rama cu fotografie pe hartie, canvas sau aluminiu pentru ziua de nastere.

Din aceeasi serie se numara placheta din plexiglas ce intentioneaza sa fie un trofeu, un obiect expus care sa corespunda cu un soi de dedicatie. Aceasta poate avea o forma aparte, cum ar fi cea in forma de inima, cu un text pe masura, cu numele destinatarului inscriptionat. Sau un poem pentru tata drag va atinge latura sensibila a oricarui barbat ce este in postura de tata deja.

Astfel de cadouri pot fi de asemenea ambalate astfel ca din moment ce sunt alese din cadrul magazinului online sa nu mai existe grija fata de cum va fi inmanat, ci sa se bifeze cu succes toti pasii necesari.

Cei interesati regasesc la ghizbi.ro toate colectiile de cadouri recomandate dupa tip de destinatar.