Cadourile potrivite pentru ocazii diferite – lumea Ghizbi

BUCURESTI - 13 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

La un moment dat in viata oricui intervine nevoia de a alege un cadou si de a-l inmana. Acest lucru implica nu doar un set de reguli legate de bunele maniere, ci si o alegere ce provoaca la imaginatie si nu numai. Alegerea cadoului potrivit nu este una simpla, dar cu o sursa potrivita lucrurile se simplifica. De aceea, magazinul online Ghizbi isi propune sa fie raspunsul celor in cautare de cadou pentru ocazii diverse.

Ghizbi

Ghizbi

La Ghizbi cadourile pot avea o multime de designuri, tipologii si preturi. Un puternic accent este pus pe stilul personalizat, cel care impresioneaza fara doar si poate. Arata atentie si dedicare, arata grija pentru detalii; stilul personalizat este tot mai dorit in ultimul timp.

Cadouri pentru cadre didactice

La final de an scolar orice colectiv de elevi se gandeste si la o maniera festiva de a sarbatori. Implicit o atentie, un cadou oferit cadrelor didactice reprezinta un mod placut prin care sa se puna accent pe amintirile acumulate si pe respectul dovedit fata de persoana in cauza. Un cadou oferit unui profesor este partea simbolica de multumire adresata, in numele efortului de implicare in misiunea de educare.

Exista numeroase optiuni in ceea ce priveste lista de cadouri profesori. Intr-o maniera cat mai simbolica si apropiata domeniului de activitate, Ghizbi propune spre exemplu un cadou personalizat de tip trofeu, din plexiglas, imprimat cu un text deosebit. Acesta poate avea diferite forme, desi o alegere clasica este cel de tip dreptunghiular. Forma unei cifre cu o anumita simbolistica reprezinta de asemenea un stil apreciat.

O alta varianta este cea de cana imprimata. Astfel de obiecte sunt foarte populare, putand fi imprimata, termosensibila de asemenea, cu imagini si text specifice unui profesor anume ce este destinatar al cadoului. Un avantaj al acestora tine si de faptul ca sunt mai accesibile la pret.

Ceasul din lemn este si el trecut pe aceasta lista. Este vorba despre un stil usor nostalgic, ce aminteste de cadourile trainice. Alaturi de esenta de lemn pur, un design simplist de acest gen face ca ceasul de acest tip sa fie remarcabil si deci o idee apreciata ca si cadou.

La acelasi capitol de produse din lemn un set cu instrumente de scris reprezinta o alternativa de optiune. Este vorba de un stilou si pix, asezate intr-o cutie, toate din lemn de trandafir. Cu un text bine ales, personalizate fiecare in parte pentru a fi edificator destinatarului, un astfel de cadou este memorabil.

Ghizbi online

Dincolo de idei de tip cliseu poate Ghizbi aduce un suflu nou. Personalizarea obiectelor prin tehnica de imprimare va contribui la crearea unui cadou unic. Orice produs de acest gen nu va trebui sa fie achizitionat separat, astfel ca stilul practic defineste experienta de shopping in cadrul magazinului online Ghizbi. De la tricouri la seturi de scris, de la plachete la trofee si multe altele, Ghizbi personalizeaza ceea ce va deveni un cadou unic.

Cei interesati de varietatea de propuneri vor gasi in cadrul paginii oficiale, ghizbi.ro, toate categoriile de produse si recomandarile aferente.