Caracteristicile unui apometru clasa C eficient

BUCURESTI - 7 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Apa reprezinta o necesitate indispensabila in fiecare locuinta. Fiecare are in vedere monitorizarea atenta a consumului sau, intrucat se reflecta mai apoi si in valoarea facturilor de achitat ulterior. Este vital ca fiecare sa stie in jurul carei cifre se invarte consumul lunar, lucru determinat in mod eficient cu ajutorul unui apometru clasa C. Acesta se foloseste pentru a inregistra in mod permanent fluxul de apa ce alimenteaza locuinta.

shop-instal.ro

shop-instal.ro

La ora actuala se gaseste  pe piata de profil modele diverse de apometre, reprezentand acestea o obligativitate legala in cazurilor celor racordati la o retea de alimentare. Astfel, pentru o eficienta si acuratete optima, specialistii Shop-einstal recomanda cele apometre clasa C .

Se utilizeaza cu succes pentru monitorizarea consumului de apa rece, dispunand de afisare de citire in 5 cifre. Unii le mai cunosc si sub denumirea de contoare, asa cum se definesc ele in terminologia de specialitate, indeplinind acelasi rol - de a inregistra un consum anume, intr-un interval de timp stabilit.

In intampinarea celor interesati de achizitia de apometre clasa C vin specialistii Shop-einstal.ro , atat cu produse calitative disponibile pe site, cat si cu o serie de recomandari si sfaturi. Iata care sunt caracteristicile acestor apometre.

Caracteristicile apometrelor clasa C

In cazul acestui tip de apometru, debitul nominal inregistrat este de 1,5 m3/h. Cel minim inregistreaza valoarea de 0.02 metri cubi/ora. Referitor la presiunea de lucru a apometrului, aceasta atinge maximul de lucru de 16 bari.

Optiunile disponibile pe shop-einstal.ro sunt ideale si in cadrul apartamentelor si al locuintelor, fiind concepute special in uz casnic. Va atinge o temperatura de lucru de 30 grade Celsius. Cat despre dimensiunile pe care le prezinta, fara a ne raporta la racorduri, lungimea este de 110 mm, latimea de 72 mm si inaltimea de 75 mm.

Nimeni nu poate contesta importanta pe care aceste dispozitive o au referitor la consumul de apa si monitorizarea acestuia. Astfel nu model precum cel prezentat reprezinta o recomandare din partea expertilor. Solutii ca cele regasite in cadrul magazinului mentionat prezinta avantajul ca au in dotare capac de protectie pentru partea de afisaj, pentru a nu risca socuri mecanice. Totodata, aceasta masura reprezinta calea prin care utilizatorii vor asigura o intretinere optima si de durata.

Alte caracteristici de mentionat ale apometrelor clasa C se refera la protectia antimagnetica. Vizeaza o necesitate pentru ca dicteaza afisarea unor consumuri reale. In acest mod se asigura faptul ca valorile nu sufera nici un fel de influenta din exterior. De mentionat este si functia anti inghet, care permite montarea apometrului intr-un camin exterior sau la adancime in pamant.

Astfel de necesitati sunt vizate mai ales pentru zonele rurale, cele in care se are in vedere alimentarea printr-o retea generala de alimentare. Montarea apometrelor se realizeaza in camine separate de locuinta.

Cei care doresc sa bifeze achizitia unor apometre clasa C eficiente si durabile gasesc in portofoliul Shop-einstal solutii variate, la costuri echilibrate. Acestea vor oferi o evidenta stabila a consumului de apa in cadrul unei locuinte sau a unui apartament.