Cat de rezistente sunt produsele din otel inoxidabil intr-o baie

BUCURESTI - 20 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Otelul inoxidabil este un aliaj al fierului, ce are in componenta o mare cantitate de carbon si crom - minim 11%. Proprietatile sale sunt cunoscute de toate persoanele ce au intrat in contact cu produse confectionate din acest aliaj.

rigolesifoane.ro

rigolesifoane.ro

Inoxul – gama ce cuprinde diferite oteluri inoxidabile –nu este folosit doar pentru fabricarea tacamurilor de bucatarie dupa cum multe persoane cred. In industria sanitara, produsele din inox sunt indispensabile. In baie a fost si este mereu nevoie de produse rezistente la coroziune, ce faciliteaza totodata si confortul in cadrul acesteia.

Cat de rezistente sunt rigolele si sifoanele din baie

Lucruri indispensabile intr-o baie sunt rigolele si sifoanele. Ele realizeaza scurgerea apei de pe pardoseala respectiv din cabina de dus.

Alegera lor nu este deloc usoara - trebuie sa se plieze pe dimensiunile baii, dar si pe stilul pe care aceasta il venereaza. Eficienta lor trebuie testata - de exemplu, o rigola ce da un randament admirabil este cea care poate drena o cantitate mare de apa intr-un timp foarte scurt. Cu cat timpul de drenaj este mai scurt, cu atat scad sansele de producere a inundatiilor in baie in care va fi amplasata.

Rezistenta unei rigole se apreciaza din mai multe puncte de vedere:

Rezistenta la factorii externi

Avand in vedere ca aceasta se va afla in cabina de dus, trebuie sa fie capabila sa sustina si greutatea corpului uman atunci cand se calca pe ea. Totodata, printre factorii externi se numara si apa fierbinte – o rigola de calitate, precum cele de pe rigolesifoane.ro, nu trebuie sa isi piarda din proprietati atunci cand intra in contact cu lichidul foarte cald.

Reactia in contact cu produsele de curatare

O rigola din otel inoxidabil veritabil este cea care nu isi schimba aspectul si nu isi pierde din proprietati atunci cand este curata cu diferite substante chimice. Totodata, cea mai indicata este rigola cu o suprafata neteda, usor de curatat. Cei interesati o gasesc aici - https://rigolesifoane.ro/.

Mirosul rigolei

Un alt factor ce defineste calitatea este mirosul rigolei. Cea de calitate nu va capata un miros neplacut in timp, nici macar atunci cand nu a apucat sa se usuce de apa. In aceeasi ordine de idei, daca aceasta emana un miros intepator in baie, trebuie schimbata cu una din otel inoxdabil veritabil.

Rigolesifoane.ro este magazinul ce s-a axat pe producerea rigolelor si sifoanelor doar din otel inoxidabil. Acestea respecta in totalitate toate criteriile enuntate anterior si, nu in ultimul rand, sunt extrem de rezistente la coroziune.

Pretul lor se afla intr-un raport echilibrat cu calitatea admirabila. Mai pe scurt, produsele din otel inoxidabil dintr-o baie sunt rezistente doar atunci cand prezinta certificarea calitatii.

Pentru cei putin mai pretentiosi ce nu agreeaza forma si aspectul clasic al rigolelor, pe rigolesifoane.ro se regasesc si cele cu acoperire din ceramica. Astfel, in functie de stilul care domina in baie se poate alege si rigola corespunzatoare.

Pentru si mai multe detalii privind calitatea rigolelor, dar si proprietatile lor renumite, se poate accesa rigolesifoane.ro.