Ce trebuie sa stie cei interesati de traducerile realizate in cadrul biroului de traduceri Inova

BUCURESTI - 7 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Domeniul traducerilor este unul ofertant si vast. Texte traduse sau documente dintr-o limba in alta pot fi necesare in atat de multe domenii. Pe cat de importante sunt, pe atat de mult interes va exista in a alege un traducator, autorizat in primul rand. Pentru cei care au nevoie de astfel de servicii biroul de traduceri Inova are o oferta curprinzatoare.

Traduceri

Traduceri

Serviciile de traduceri de la INOVA Translations cuprind domenii diversificate – IT, tehnic, juridic, economic, literar, medical etc. Astfel, solicitantul poate fi persoana fizica sau juridica, cu interes in viata personala sau business, cerand o traducere de calitate, corecta si realizata intr-un timp scurt. Inova dispune de o echipa de traducatori pasionati, cu experienta, colaboreaza cu specialisti din domenii diverse, astfel ca traducerile realizate sunt supuse si verificarilor expertilor din anumite arii de activitate.

Particularitati de colaborare cu biroul de traduceri Inova

Cei interesati de serviciile de traducere trebuie sa stie ca atunci cand apeleaza la Inova nu trebuie sa caute personal un traducator specializat pe o anumita nisa. In functie de textul inmanat, traducatorii din cadrul acestui birou vor directiona materialul traducatorului care trebuie.

Preturile practicate difera in functie de volumul de munca, de urgenta cazului, de tipul de traducere. Inova pune la dispozitie, in cadrul paginii oficiale, posibilitatea de a intra in contact cu echipa, cerand o estimare de pret pentru un anumit text. Astfel, solicitantul poate cunoaste dinainte ce pret este perceput.

In acelasi loc pot fi realizate si legalizari, daca este cazul, apostilari si supralegalizari. Prin colaborarea cu un birou notarial, Inova aduce o solutie completa pentru cei care au nevoie de traducere si ulterior de alte servicii conexe. In acest fel este optimizat si timpul alocat acestei misiuni, fapt pentru care este de apreciat modul complex prin care Inova se adreseaza publicului, cu solutii.

Experienta este relevanta, astfel ca dupa un deceniu de activitate echipa Inova si-a castigat reputatia si denota profesionalism la fiecare colaborare. Un alt fapt ce demonstreaza acest lucru se refera si la serviciul de colationare sau proofreading, insemnand verificarea si corectarea traducerilor. Aceasta abordare ajuta la asigurarea faptului ca textul tradus este de calitate, fara erori si exprima intocmai ceea ce textul original transmite. In cazul in care sunt semnalate multe greseli, de orice fel ar fi acestea, clientul primeste recomandarea ca traducerea in cauza sa fie refacuta de traducatorii specialisti din cadrul biroului de traduceri Inova.

Nu in ultimul rand, trebuie precizat ca cei care se vor orienta spre biroul de traduceri Inova au parte de traduceri variate, din si in peste 30 de limbi. Este cu atat mai usor pentru public sa stie ca poate apela de fiecare data la specialistii cu care a mai colaborat, indiferent de limba din si in care se doreste o noua traducere. Lista completa este detaliata in cadrul paginii online, servicii-traduceri.ro.

Un birou de traduceri trebuie sa indeplineasca multe dintre rigorile domeniilor de activitate. Pe de-o parte este calitatea serviciilor, rapiditatea, pe de alta parte este vorba de experienta, de a realiza traduceri uneori si adaptate, in functie de context, situatie, orice este nevoie pentru ca rezultatul sa fie cat mai aproape de sensul initial al textului. Inova Translations isi asuma sa realizeze astfel de traduceri.