Cilindri si amortizoare de la Tehnovest - produse de mare necesitate in industrii variate!

BUCURESTI - 30 septembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Religie

Tehnovest este un reper pentru publicul de pretutindeni pe nisa de automatizari. Acestia furnizeaza catre cei interesati produse de calitate la preturi corecte. Anii de experienta pe aceasta piata de profil au facut ca Tehnovest sa se claseze pe un loc fruntas in topul preterintelor romanilor la capitolul produse pentru industrii automatizate.

Tehnovest

Tehnovest

In oferta de la Tehnovest se regasesc si cilindri si amortizoare. Vorbim de produse extrem de necesare in anumite industrii. Expertii in automatizari de la Tehnovest garanteaza calitatea pe care produsele disponibile pe site, indiferent de tipul lor, o prezinta.

Gama de cilindri si amortizoare de la Tehnovest

Cei aflati in cautare de cilindri si amortizoare sunt invitati sa ia contact cu gama disponibila la Tehnovest. Aici regasesc diversitate, preturi aplicabile pe orice buget, iar, la cerere, beneficiaza si de consultanta de top.

Gama de cilindri si amortizoare de la Tehnovest cuprinde modele de cilindri compacti, cilindri rotunzi standard cu dubla actiune, dar si cu actiune simpla. Vorbim tot aici si despre minicilidri rotunzi, dar si de doua tipuri de senzori - senzorul magnetic pentru cilindri pneumatici si senzorul universal pentru cilindri cu caneluri tip C sau T de 5 mm.

Senzorii pentru cilindri au un rol extrem de important. Acestia deservesc ca detector al pozitiei pistonului in cadrul cilindrilor pneumatici. Senzorii trebuie montati direct pe cilindri. De obicei senzorii au carcase din aluminiu, alama sau otel inoxidabil, iar prin intermediul lor pot detecta cu usurinta magnetii inelari montati pe pistoane.

Dupa cum am enuntat si anterior, exista senzori cilindrici ce pot fi montati pe mai multe tipuri de cilindri: cu canal in T, in C, pe cilindri rotunzi, cu tija, cu canelura trapezoidala sau pe cilindri cu teava profilata. Expertii de la Tehnovest pot oferi consultanta pentru ca cei interesati sa fie siguri ca au facut alegerea potrivita, in ton cu propriile necesitati.

Lista de produse disponibile la Tehnovest nu se opreste aici. Potentialii clienti intra in contact la Tehnovest si cu o categorie extinsa de conectori si adapatoare furtun, cuple rapide, echipamente de masurare a presiunii si a temperaturii, pistoale de suflat, scule de mana si nu doar atat. Mai putem aminti si de echipamentele pneumatice disponibile, racordurile filetate, dar si fitingurile disponibile.

Mai multe detalii in acest sens pot obtine toti cei interesati accesand tehnovest.ro.