Clessidra incanta publicul feminin cu doua colectii de corsete deosebite

BUCURESTI - 15 martie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Clessidra dispune in cadrul magazinului online corsete diverse. Cele interesate pot alege in functie de gradul de compresie pe care il suporta. Corsetele pot fi din latex sau non latex si au ca scop redefinirea liniilor corporale.

Clessidra

Clessidra

Colectia de corsete Essentials

Diversitatea este cuvant de baza aici. Corsetele disponibile se preteaza a fi purtate chiar si de persoane scunde, care au deci trunchiul mai mic. In marea lor majoritate inchiderea se refera la sistemul clasic mos si baba, ce asigura confort la purtare si rezistenta desigur.

Corsetele parte din aceasta categorie pot fi de asemenea din spandex. Sunt recomandate pentru antrenamente, purtate chiar si zilnic, dar cu scop de remodelare. De precizat ca cele care au 3 randuri de inchidere sunt menite a fi purtate pe termen indelungat, adaptandu-se asadar la scaderea treptata a dimensiunilor.

Corsetele se pot purta cu succes si sub haine, fara sa tradeze existenta lor. Acest lucru este posibil datorita materialului subtire din care sunt confectionate, ce permite confort deopotriva, si a cusaturilor fine ce nu se observa sub haine.

Colectia de corsete Premium

In aceasta colectie se vor gasi corsete pentru rochii, corsete posibil de purtat sub tinute care au un croi ce scot in evidenta liniile corporale. Unele modele dispun de inchidere invizibila si se muleaza perfect pe trunchi, ceea ce nu face vizibila prezenta lor, pe sub tinuta.

Realizate din latex, uneori combinat cu neopren de asemenea, corsetele din aceasta colectie au diferite grade de compresie. Se recomanda a fi purtate conform cu specificatiile oferite, post natala, pentru uz zilnic sau doar pe perioada antrenamentelor.

Avantajele corsetelor

Corsetele sunt o alegere pentru cele care doresc sa isi ascunda talia nu tocmai vine definita. Este o masura de moment, ce le permite sa imbrace orice tip de croi, fara jena de a se observa silueta cu imperfectiunile ei. O femeie care arata bine, are mai multa incredere in ea, asadar purtarea unui corset o va face irezistibila.

De asemenea, corsetele pot fi purtate periodic, pe termen lung, pentru a amplifica efectele sportului si a dietei. Scopul este acela de a redefini corpul. Efectul este unul termic, datorita materialului din care este realizat corsetul. Asadar, acest efect actioneaza local si ajuta la pierderea centimetrilor in talie. Se stie ca zona in care stratul de grasime se depune usor insa se lucreaza mai greu este abdomenul, de aceea un corset este un aliat in activitatea fizica depusa.

Ca urmare a unei sarcini, femeile vor dori sa poarte un corset pentru a ajuta abdomenul sa se aplatizeze din nou, urmarind sa arate din nou precum inainte. La purtarea unui corset, acestea isi vor da seama ca durerile de spate se atenueaza usor, ca postura lor este sustinuta corect de corset si ca bustul este usor ridicat. Astfel de avantaje practic recomanda de la sine un produs precum este corsetul.

Cele interesate de corsete de calitate, ce au ca scop purtarea pe timp indelungat, corsete ce se mascheaza usor pe sub haine, regasesc in cadrul paginii clessidra.ro varietate de modele si preturi.