Clessidra, universul vestimentatiei feminine

BUCURESTI - 5 septembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Clessidra, magazine online cu articole vestimentare pentru femei si corsete pentru modelarea corporala, aduce in atentia doritoarelor si gama de topuri . Asa cum si-a obisnuit publicul pana acum, Clessidra pune pe primul loc stilul si calitatea, iar in materie de topuri, bluze si hanorace nu face rabat. Acestea se dedica femeilor preocupate de frumos, care vor sa se simta comode dar si sa arate bine in egala masura.

Clessidra

Clessidra

Gama de bluze dama de la Clessidra se preteaza a fi purtata la orice ocazie. De aceea, indiferent de tinuta pe care incearca sa o construiasca, orice femeie poate apela la aceasta sursa. Magazinul Clessidra isi propune sa incante gusturile complexe si sofisticate ale femeilor si ofera o varietate de topuri.

Bustiere, body-uri, topuri variate

Mai ales pentru vara ce incanta cu soarele sau arzator, bustierele sunt ideale. Se pot purta la plimbari de seara sau in club, sunt cu un puternic accent metalizat si cu atat mai mult scot in evidenta formele bustului. Lasa talia la vedere si acopera minimalist spatele cu bretele subtile. Sunt adorabile si trebuie sa le incerci.

La polul opus sunt bluzele de tip office, ca o demonstratie a faptului ca acest magazine online dispune de o paleta larga de optiuni. Stilate, cu rever, camasi cu volane si cu un usor iz vintage reinterpretat si adus in context modern, imprimeuri florale elegante sunt doar cateva optiuni ce flateaza femeile cu gusturi alese.

Nu in cele din urma merita amintite body-urile, o varianta sexy si seducatoare a topurilor disponibile la Clessidra. Acestea surprind liniile corpului, sunt comode si pot fi combinate in tinute fel de fel. Din dantela, avand cupe bine definite, acestea sunt o imagine greu de uitat.

De la elegant si sexy la sport si comod

O femeie trece prin tot felul de stari si de momente, iar pe masura activitatilor sale are nevoie sa isi adapteze tinuta. Astfel, are nevoie si de articole vestimentare sport, comode. In acest sens Clessidra se adreseaza publicului si cu gama sa de hanorace, printre altele. Fabuloase, stilate, lejere si cu imprimeuri interesante, hanoracele sunt ideale si merita un loc aparte in garderoba unei femei.

Intreaga gama de optiuni se regaseste in cadrul paginii oficiale - clessidra.ro.