Clinit, un real ajutor in misiunea de igienizare a unitatilor din industria alimentara

BUCURESTI - 12 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Controlul igienei in zone si unitati ce fac parte din industria alimentara este unul riguros si frecvent. Se va urmari cu maxima strictete respectarea calitatii de depozitare, manipulare, procesare a tot ce tine de domeniul de activitate. Nu numai spatiile in sine, ci si intreaga locatie, inclusiv utilajele folosite se vor urmari a fi perfect igienizate si dezinfectate.

Clinit.ro

Clinit.ro

De aceea, Clinit devine un aliat de incredere in aceasta misiune. Acest furnizor pune la dispozitia agentilor din industria alimentara o vasta lista de optiuni privind clasa de detergenti industria alimentara. Sunt comercializati detergenti de tip lichid, de la producatori renumiti precum Diversey.

In cadrul magazinului online clinit.ro se vor gasi astfel de detergenti, insotiti de recomandari clare privind intrebuintarea, modul de folosire si actiunea acestor produse. Detergentii destinati a fi utili in industria alimentara sunt eficienti si conformi cu reglementarile oficiale in vigoare. Spre exemplu, se mentioneaza avizul detinut de producator la clase de produse, avize ce pot certifica ca evaluarea de risc toxicologic din partea Departamentul Global de Securitate a Produselor (GPS) defineste siguranta utilizarii respectivului produs.

Produsele de curatare din industria alimentara

Atunci cand se doreste achizitia de produse de curatare ce au ca destinatie igienizarea unor spatii, utilaje, zone de orice fel din sfera industriei alimentare, exista o serie de cerinte ce trebuie sa se respecte. Acestea vor viza atat siguranta in utilizare, atat pe moment, cat si pe termen lung, eficienta, cat si stilul practic de folosire, de aplicare.

Din acest sir se remarca spre exemplu nevoia ca produsul in cauza sa poate fi indepartat usor prin clatire. Iar detergentul alcalin, spumant PowerFoam, prezinta tocmai aceasta calitate si totodata avantaj – acesta necesita doar clatire usoara. Nici mirosul nu trebuie sa fie unul puternic, pentru a nu influenta gustul si mirosul produselor alimentare depozitate, preparate etc. Desigur ca astfel de produse trebuie sa fie insotite de aviz si sa prezinta un grad de toxicitate redus.

Din aceeasi serie de pretentii se numara nevoia ca detergentii de aceasta clasa sa nu formeze depuneri pe acele suprafete unde solutia a fost folosita. Sa fie puternici in curatarea grasimilor si cu putere de patrundere, sa nu precipite sarurile de calciu si magneziu din apa sunt cateva alte completari.

Dar la fel de important este ca astfel de produse sa nu fie periculoase in utilizare. Acest lucru ar atrage de la sine si toxicitatea produselor alimentare si un risc major de contaminare si afectare a consumatorilor.

Produsele Clinit

Avand in vedere rigoarea cazului - necesitatea de a tine cont de varii aspecte, clinit.ro isi demonstreaza calitatea produselor furnizate, in mod implicit. Ceea ce se regaseste in lista de optiuni in cadrul acestui magazin online de produse de curatat si dezinfectat inseamna o asumare pentru public, fata de siguranta in folosire a tuturor detergentilor.

Cu preturi incantatoare, desi astfel de detergenti vin in cantitati mari, clinit.ro este realmente o sursa complexa si baza pentru cei interesati de produse destinate igienei din industria alimentara si nu numai.

Taguri: clinit.ro