Contabuc, servicii de contabilitate complexe, pentru toate profilurile de firme

BUCURESTI - 17 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Contabuc , firma de contabilitate din Bucuresti, pune la dispozitie serviciile complete de contabilitate si se adreseaza PFA-urilor, IMM-urilor, dar si firmelor mari, indiferent la ce stadiu de dezvoltare sunt. In plus, tot aici pot fi solicitate si serviciile de infiintare firma.

Contabuc firma de contabilitate

Contabuc firma de contabilitate

3 categorii de servicii disponibile

Asa cum este mentionat si in cadrul paginii oficiale, CONTABUC dispune de solutii complete pentru toate tipurile de firme, insemnand 3 categorii: contabilitate, resursa umana si fiscalitate. Toate cele trei dispun si de subcategorii de servicii, astfel incat per total vorbim de complexitatea unui domeniu ce aduce solutii si optimizeaza taxele, impozitele unei firme, gestioneaza tot ce tine de contabilitate si de resursa umana dintr-o firma.

Pot fi alese servicii cumulat sau indvidual, in functie de necesitatile fiecarei firme.

Avantaje pentru colaboratori

Pentru cei care decid sa colaboreze cu aceasta firma de contabilitate trebuie mentionat ca exista avantaje multiple. In primul rand, este vorba de varietate de servicii adaptate, indiferent de profilul de activitate al unei firme. Echipa este mereu disponibila, are contabili experti ce se pot ocupa de situatia contabila, fiscala si a resurselor umane. Fata de un angajat intern, un contabil in firma, aici vorbim de specialisti ce pot acoperi toate ariile contabilitatii si au specializari multiple.

In al doilea rand, vorbim de servicii adaptate, cu tarife flexibile, astfel incat chiar si firmele mici sau cele start up pot fi avantajate de costuri.

Nu in ultimul rand, vorbim despre eficienta, corectitudine si de experti cu certificari la activ. In acelasi loc veti gasi asadar un partener strategic pentru buna functionare a firmei. Contabuc poate fi solutia si in cazul celor care se confrunta cu situatii problematice si au nevoie de ajutor in relatia cu institutiile statului abilitate sa realizeze un control.

Contabuc asigura, prin echipa de specialisti contabili, actualizarea la zi a cunostintelor ce tin de legile in vigoare. Asadar, colaboratorii vor fi mereu la zi cu tot ce se petrece in domeniul fiscal, contabil si de resurse umane, avand astfel avantajul aplicarii legilor conform cu dinamica domeniului.

Contact

Cei interesati despre serviciile de profil pot lua contact cu echipa Contabuc prin intermediul paginii oficiale, contabuc.ro sau telefonic - 0767 684 806 - ori prin email: OFFICE@CONTABUC.RO.

 

Taguri: contabuc