Cosmeticele naturale romanesti de la Nympheum - pentru echilibru organismului tau

BUCURESTI - 19 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Orientarea tot mai accentuata a romanilor dupa produse cosmetice naturale nu poate trece neobservata. Constientizarea efectelor nocive pe care le au chimicalele continute de produsele standard din comert este principalul motiv pentru care exista aceasta reorientare. Desigur ca si motive de tipul unui parfum special al acestora, o consistenta deosebita si un aspect sanatos al pielii si parului sunt de trecut pe lista de atuurile ale lor.

nympheum.ro

nympheum.ro

Un magazin online care sustine consumul acestor cosmetice in detrimentul celor cu continut chimic ridicat este Nympheum. Desigur ca la randul sau propune publicului larg solutii naturiste, produse in Romania. Gama de cosmetice naturale pentru ingrijirea corpului disponibila pe nympheum.ro face dovada faptului ca solutiile pot fi in echilibru privind calitatea ingredientelor si modul cum se comporta odata aplicate.

Cosmeticele naturale romanesti - ce recomanda brand-ul Nympheum?

Inainte de toate, produsele brand-ului Nympheum atrag prin lipsa unei substante nocive de care oricine ar trebui sa se fereasca: parabenul. Rolul acestuia este de a mari durabilitatea produsului, timpul in care se poate folosi. Actioneaza ca un conservant, dar ca este artificial. Prezinta eficienta pentru corp, insa exista posibilitatea de a favoriza tot felul de reactii negative, de tipul dezechilibrelor hormonale.

Spre deosebire de alternativa, solutiile propuse de Nympheum, indiferent ca este vorba despre cosmetice naturale romanesti pentru ingrijirea parului, a tenului sau a corpului, au continut de conservanti naturali, extrasi din plante, deci fara a prezenta efecte negative asupra organismului uman. Astfel, pot fi folosite fara teama de a dezvolta in timp afectiuni de piele.

Cei care aleg produsele naturale isi exprima in mod tacit respectul fata de natura, intrucat ajuta la protejarea acesteia. Nu mai este cazul sa fie folosite ingrediente sintetice in fabricarea cosmeticelor, deci dispare si problema efectelor asupra mediului inconjurator, a aerului, a apei, a solului. Compusii organici sunt deci conservantii alesi de Nympheum, alegere reflectata si in calitatea cosmeticelor disponibile in magazinul online.

 

Un plus al tuturor produselor cosmetice naturale pentru ingrijirea tenului de la Nympheum, precum si a celor pentru par sau corp, este continutul lor nutritiv ridicat. La fel ca si interiorul, si exteriorul - pielea - are nevoie de substante hranitoare care sa ii asigure elasticitatea si aspectul neted, sanatos.  Extractele si uleiurile folosite de acest producator vin cu garantia calitatilor nutritive ce le vor furniza organismului.

Despre aceasta categorie de cosmetice - cele naturale - cei mai multi stiu deja din auzite sau pentru ca au testat personal, faptul ca previn imbatranirea prematura, marea problema a societatii actuale. Efectele stresului constant, a alimentatiei si stilului nesanatos general de viata se resimt indiscutabil. In acest sens, produsele de la Nympheum ofera ajutorul necesar pentru a combate imbatranirea prematura a pielii. Tenul se bucura de un aspect mai luminos, fiind totodata mai hidratata.

Despre modul in care actioneaza produsele cosmetice in general, o prezentare succinta ar fi faptul ca sunt absorbite in piele, transferate fiind substantele continute apoi catre sange si organe. Cand continutul lor este deci natural, intregul organism se va bucura de o portie optima de sanatate. Efectele adverse rezultatele din utilizarea indelungata a cosmeticelor chimice nu sunt atat de imbucuratoare.

Cei dornici de o schimbare benefica asupra obiceiurilor privind ingrijirea corpului, respectiv de readaptarea ritualurilor zilnice, gasesc pe Nympheum.ro solutii naturale, la costuri echilibrate.

Taguri: nympheum.ro