Costumele pentru barbati de la Zitto - o nota de eleganta in orice context

BUCURESTI - 2 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Orice barbat are cateva costume in garderoba. De obicei rolul acestora este strict definit. In principiu exista acel model de costum practic si confortabil pentru birou, unul pentru ceremonii si altul ce se potriveste de minune la orice tip de petrecere. Secretul elegantei consta in modul in care este ales costumul.

zitto.ro

zitto.ro

 

Poate pana nu demult doar femeile erau considerate ca sunt atente la tendinte si imaginea afisata. In prezent, barbatii sunt din ce in ce mai vizati in ceea ce priveste alegerile vestimentare. Orice aparitie se doreste a fi impecabila. Zitto este un magazin dedicat reprezentantilor masculini, iar sacourile sunt elementul cheie ce defineste cu adevarat un barbat respectabil.

Cum trebuie ales costumul barbatesc?

Cand vine vorba despre alegerea unui costum este indicat sa fie stabilit contextul in care va fi purtat. Fie ca este vorba despre o intalnire romantica, munca la birou, evenimente festive sau ceremonii clasice, pe https://zitto.ro/, cei interesati gasesc o multitudine de modele de costume barbatesti actualizate la noile tendinte, dar care nu elimina din ecuatie calitatea clasica atat de apreciata. Indiferent de locul in care va fi purtat costumul este absolut necesar sa fie urmarite aspectele precum culoarea, modelul si numarul de piese ale costumului.

               *Culoarea

Indiferent de eveniment este recomandat sa fie alese culorile clasice, neutre precum gri sau bleumarin. La ceremoniile in care dresscode-ul este black tie, atunci este absolut esential sa fie ales un costum negru. Costumele maro pot fi luate in considerare doar pentru intalnirile informale. In orice caz, clasicul este simplu si de efect. Deci nuantele neutre sunt o alegere ideala.

               *2 sau trei piese?

 Costumele din trei piese sunt extrem de apreciate, dar pot fi considerate formale. Totusi un costum poate fi prea calduros si atunci o vesta ar fi o alternativa ideala. Un costum in trei piese este recomandat, deoarece este versatil si poate aduce o nota de eleganta si de bun gust in orice context.

In ceea ce priveste modelele este potrivit costumul care urmeaza la perfectie liniile corpului. O marime mai mica sau mai mare deterioreaza intreg conceptul de eleganta. De aceea, pe https://zitto.ro/, domnii interesati de o imagine impecabila indiferent de context regasesc o varietate de modele, nuante si nu numai. Mai mult decat atat, echipa de la Zitto sta la dispozitia publicului larg atunci cand este nevoie de informatii suplimentare.

Taguri: https://zitto.rozitto