Creatii vestimentare deosebite de la Radu Elena Atelier

BUCURESTI - 12 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Radu Elena Atelier se preocupa sa aduca stralucire in tinuta de petrecere a unei femei. Prin creatiile sale incanta, invita la admiratie si aduce mai multe sanse ca tinuta unei femei sa fie una memorabila. Domeniul de activitate a creatiilor pe comanda este unul vast, insa interesul cade in topuri pe fuste din tulle si rochite pentru fetite, de asemenea.

Radu Elena

Radu Elena

Colectiile de tinute se regasesc si in cadrul paginii oficiale, www.raduelenaatelier.ro. Pentru cele care doresc sa iasa in evidenta prin eleganta, rafinament, cele care doresc tinute mama - fiica vor regasi aici optiuni variate.

Fuste din tulle marca Radu Elena Atelier

Fustele din tulle sunt deja un trend cu continuitate. Acestea sunt versatile, se pot combina in fel si chip, de la a deveni parte dintr-o tinuta eleganta, cat si una casual de zi. Fustele din tulle create in cadrul atelierului Radu Elena sunt de lungimi diverse, potrivite pentru femei diferite. Maxi, midi, mini, ample sau cu flori sunt optiunile puse la dispozitie.

O fusta tulle se va alege din punct de vedere al lungimii conform cu inaltimea unei femei. Aceasta trebuie sa scoata in evidenta feminitatea si sa incante din toate punctele de vedere. Croiul este de fiecare data acelasi, in randuri de tulle. Dupa caz, acest aspect se va adapta astfel incat sa avantajeze purtatoarea. In acest sens, va exista consiliere din partea celor care croiesc si aduc la viata o schita a unei rochii.

O alta categorie aici se refera la fustele din tulle pentru fetite. Acestea pot fi pe aceeasi linie vestimentara cu mamele, creand acel efect spectaculos de stil similar. In cazul lor, fustele din tulle propuse sunt si mai variate. Pot fi alese astfel cele de tip printesa, simple, de balerina, tip fulg, floare sau cu flori decorative.

De regula talia este elastica si astfel o fusta din tulle va fi si comoda, cu captuseala fina si randuri de tulle, dupa caz numarul acesta variaza in functie de model.

Rochii din tulle marca Radu Elena Atelier

O alta categorie din cadrul aceluiasi atelier se refera la rochiile din tulle pentru fetite. Acestea au o intentie clara, aceea de a crea un stil somptuos. Acestea sunt tinute de gala, pentru petreceri, evenimente cu pretentii. Astfel de rochii imbraca fetitele si intr-o alura de printesa si sunt adorabile, printre cele mai populare tipare pentru vestimentatia acestora.

Dintre optiunile regasite aici merita amintit despre rochiile de tip printesa, fulg sau floare, rochii multicolore. Astfel de tinute pot fi alese pentru fetite cu varsta intre 3 si 12 ani.

De asemenea, topurile din catifea completeaza gama de produse, in aceeasi nota de eleganta, intrucat insasi materialul este unul deosebit. Acestea pot completa cu succes tinuta compusa dintr-o fusta din tulle. Practic, sunt propuse optiuni pentru ca o fetita sa fie imbracata corespunzator unui cadru fastuos.

Cei interesati regasesc in cadrul paginii oficiale, raduelenaatelier.ro toate detaliile despre astfel de tinute, despre cum se pot comanda si referinte privind modul de realizare a acestora. Se lanseaza astfel o invitatie intr-o lume a culorilor, a materialelor fine si a puterii de creatie ce stau la baza realizarii unor tinute din tulle deosebite.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/creatii-vestimentare-deosebite-de-la-radu-elena-atelier