Crioflowers propune stiluri inedite de flori prezervate

BUCURESTI - 7 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Florile criogenate sunt frumusetea si naturaletea florilor conservata pentru ani buni. De cand acesta metoda a fost descoperita, florariile au dau frau creativitatii pentru ca propun la randul lor aranjamente dintre cele mai sofisticate. Ca furnizor de astfel de produse, Crioflowers pluseaza si ofera o varietate de flori criogenate .

Flori Criogenate

Flori Criogenate

Crioflowers detine un stoc impresionant de flori criogenate, precum si licheni stabilizati. Poate livra in timp scurt, ofertele comerciale fiind variate si adaptate in functie de cantitate si de valoarea comenzii. Cu oferte precum transport gratuit, un discount pentru cei aflati la prima comanda de la acest furnizor, florariile si specialistii in decoruri vor fi cu atat mai multumiti pentru ca gasesc aici un stoc de flori care inspira si stau la baza unor povesti despre arta frumosului.

Flori prezervate – cu ce incanta si surprinde Crioflowers

Printre tipurile de flori ce pot fi comandate de aici regasim si cele clasice, dar si cele mai indragite, precum trandafirii, intr-o varietate de culori. Garoafe, zambile, hortensie, orhidee si multe alte tipologii de flori sunt de asemenea parte din catalogul de la Crioflowers. Asta inseamna si mai multe optiuni de utilizare ale florilor, ce pot fi folosite specific in functie de sezon de asemenea.

Interesant este ca astfel de flori pot fi bicolore, tricolore sau multicolore, pictate parca de mana de artist, in degrade, negre, curcubeu sau aurii, dispuse in forma de inima, spre exemplu. Astfel de tipuri de flori, unice, cu stil aparte reprezinta nota de originalitate asigurata, indiferent in ce moduri si la ce tipuri de aranjamente vor fi ulterior folosite. 

Varietatea ofertelor include de asemenea posibilitatea de a alege flori cu sau fara tija, flori criogenate elegant, montate in cutii speciale de tip giftbox.

Crioflowers, aliatul profesionistilor care lucreaza cu flori

Marele avantaj al celor care aleg Crioflowers se refera la promptitudinea livrarii. Datorita unui stoc generos, Crioflowers nu intarzie sa furnizeze imediat florile comandate. Preturile practicate sunt convenabile pentru ca vorbim despre un importator direct. Calitate la preturi acceptabile este ceea ce completeaza oferta de la Crioflowers.

Cei interesati regasesc in cadrul paginii oficiale toata lista de flori disponibile, de unde pot si comanda cantitatea dorita.