Cum alegem proiectul de casa? Catalogul 3D ne poate usura alegerea!

BUCURESTI - 17 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Atunci cand vine vorba despre un proiect de casa, se intampla sa facem atat alegeri bune, cat si alegeri de care nu suntem mandri. Ne este destul de greu sa ii impartasim arhitectului ideile noastre, mai ales atunci cand suntem firi mai pretentioase.

Bineinteles, un arhitect bun trebuie sa fie capabil sa ne inteleaga ideile in totalitate, pentru ca mai apoi sa le impartaseasca cu echipa folosind termeni de specialitate. Exista o alternativa mai practica, pusa de dispozitie de echipa Smart Home Concept, https://www.smarthomeconcept.ro/, prin care proiectul de casa dorit poate prinde viata doar dand cateva click-uri.

Catalogul de case 3D , pus la dispozitia noastra de catre Smart Home Concept

Smart Home este un concept inovativ, dupa cum ii spune si numele, o echipa de oameni profesionisti, a caror pasiuni se suprapun. Pentru ca deseori ne este greu sa ne decidem cu privire la ce proiect de casa este mai potrivit pentru noi, ei au gasit solutia salvatoare in acest sens.

Catalogul de case 3D poate fi accesat in cadrul site-ului. Mai exact, odata ce am ales proiectul care ne intereseaza, el ne va fi prezentat in imagini 3D realiste, clare. Astfel, putem vedea in amanunt cum va arata locuinta in final, daca indeplineste asteptarile noastre si asa mai departe.

Totodata, catalogul de case 3D ne permite sa aducem unele imbunatatiri proiectului. Mai exact, putem sa marim sau sa micsoram camerele, putem recompartimenta tot interiorul, adauga garaj si subsol, schimba forma si inaltimea acoperisului si multe altele.

In acest fel, prin intermediul acestui catalog inovativ, putem fi siguri ca am facut alegerea corecta in ceea ce priveste proiectul de casa, dar mai ales in ceea ce priveste modul in care va arata locuinta in final. Bineinteles, pentru intrebari extra, echipa Smart Home Concept ne sta mereu la dispozitie cu suport si cele mai bune sfaturi.

In cadrul site-ului smarthomeconcept.ro se regasesc o multime de proiecte de casa ce pot fi transpuse in format tridimensional doar dand un singur click. De la case cu mansarda, case parter, cu etaj sau duplex, toate ne sunt puse la dispozitie pe site.